Løs Samsung Galaxy S6 som spiller av varslingslyd, men det er ingen meldinger og andre varslingsproblemer

Hei gutter. Hvorfor varsler Samsung Galaxy S6 (#Samsung # GalaxyS6) meg et par ganger i løpet av et øyeblikk når det ikke er noen meldinger eller tapte anrop i statuslinjen? Hvordan kan jeg stoppe det fra å gjøre det?

S6-varslingspåminnelse

Dette er en av sakene vi har hørt så mye om fra leserne våre. Vi mottok mange e-poster i det siste, og de er ikke bare fra S6-eiere. Merknad 5, S6 Edge og Edge + -eiere klaget også på det. Den gode nyheten er at det egentlig ikke er et problem, men en innstilling eller en funksjon som må deaktiveres eller modifiseres for å fungere slik du vil og ikke irritere deg med varsler hvert par sekunder.

Telefonen din har innstillinger som kalles varslingspåminnelse. Som navnet tilsier, vil det minne deg med noen få sekunders mellomrom om at du fortsatt har uleste varsler i en av appene dine. Det er veldig irriterende fordi folk flest sjekker telefonene sine når de varsler. Tenk deg å ha 3 apper som fortsetter å varsle deg hvert 15. sekund.

Les videre for å vite hvordan du skal løse problemet, så vel som andre problemer jeg nevnte i dette innlegget.

 1. Galaxy S6 spiller en slags varsellyd selv om det ikke er noen meldinger
 2. Galaxy S6-varsellyd fungerer ikke etter en oppdatering
 3. Galaxy S6 viser "Intern spiller: ukjent feil" når du bruker Podcast Addict-appen
 4. Galaxy S6-varsler for tekster og samtaler fungerer ikke
 5. Galaxy S6 høres ikke ut for varsler etter at den er våt

Hvis du har andre bekymringer, kan du kontakte oss ved å fylle ut dette spørreskjemaet eller ved å besøke vår S6 feilsøkingsside hvor vi lister opp alle problemene vi adresserer hver uke. Hvis du velger førstnevnte, må du sørge for å gi oss alle detaljene i problemet.


Galaxy S6 spiller en slags varsellyd selv om det ikke er noen meldinger

Problem : Galaxy S6 begynte å varsle meg minst to ganger i løpet av et minutt, men når jeg låser den opp, er det ingen indikasjon på en tekstmelding eller til og med en ubesvarte samtale på statuslinjen. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor dette problemet startet plutselig. Men hvis det bare er en innstilling, hvordan kan jeg deaktivere den? Hvis det er et reelt problem, hvordan kan jeg fikse det? Takk så mye!

Beslektet problem : Telefonen har holdt på meep-lyd hele tiden, og vi kan ikke koble den til noe varsel som har kommet inn.

Relatert problem : Jeg har kontaktet supportteknologier, telefonen min har et varsel som går omtrent hvert minutt eller ikke, fungerte ikke sikker modus, gjorde fabrikkinnstillingene, og det var OK i en dag eller så, og det kom tilbake. Så i det siste varselet med teknologien ingenting skiller seg ut. Kan du hjelpe er noen andre som har dette problemet. Hjelp.

Beslektet problem : I omtrent en uke har jeg nå mottatt varslingslyden, men ingen varsler er angitt på telefonens låseskjerm eller på statuslinjen. Jeg slo av alle varsler fra apper da jeg først fikk telefonen, og har bare installert 3 tredjepartsapper som jeg har hatt på tidligere enheter. Jeg er tapt på hvor dette kommer fra. Forhåpentligvis kan du hjelpe meg. Takk på forhånd!

Beslektet problem : Jeg tror det er et knox-system. Problemet mitt er når jeg åpner telefonen min, eller når jeg bare ser på den og ikke berører telefonen, det gjør at S-lyden jeg har kalt sprint flere ganger, aner de ikke. Dette er min andre telefon på grunn av dette problemet, og markedet dukker bare opp med reklameapps hvor som helst på telefonen min, det er veldig irriterende. Varslingslyden slås av hele tiden slik den hører hva som skjer i rommet og telefonen reagerer. Jeg tror det er besatt. Vennligst hjelp hvis du kan. Takk skal du ha.

Løsning : Det er en innstilling som må deaktiveres hvis du vil stoppe den, eller endre i tilfelle du vil at telefonen fortsatt skal varsle deg etter noen minutter i stedet for sekunder. Innstillingen kalles "Påminnelsespåminnelse", som du finner under Tilgjengelighet.

 1. Trykk på appikonet og se etter Innstillinger.
 2. Trykk på Innstillinger-ikonet.
 3. Bla ned for å finne tilgjengelighet (det er under Personlig seksjon) og trykk på den.
 4. Trykk på varslingspåminnelse for å åpne innstillingssiden.
 5. Trykk på vippebryteren fra På til Av for å deaktivere den.

Eller du kan endre frekvensen på varsellydene hvis du ikke vil deaktivere den helt. Du kan også angi hvilken app du vil stille og hvilke som har lov til å varsle deg.

Galaxy S6-varsellyd fungerer ikke etter en oppdatering

Problem : Det var en firmwareoppdatering tilgjengelig for min telefon for noen dager siden. Tenker at det ville løse noen problemer, lastet jeg ned og installerte det på telefonen min. Alt fungerte bra, og oppdateringen var vellykket, men det er en ting som mangler i telefonen min akkurat nå, varselet. Jeg har allerede sjekket alle volumene og alt var satt til maks nivå, men enheten høres fortsatt ikke ut der hvis det er meldinger, eller vil ikke varsle meg hvis noen av vennene mine på facebook sendte meg beskjed. Hva burde jeg gjøre? Må jeg avinstallere oppdateringen?

Feilsøking : Hvis du er sikker på at alle lydene har fungert i telefonen din før oppdateringen, kan problemet falle på korrupte cacher og / eller data. Ellers er det et maskinvareproblem, og det trengs en tekniker for å fikse det.

Det er to prosedyrer du må gjøre. Den første er å slette systembufferen for å utelukke muligheten for at korrupte cacher forårsaker problemet:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Den andre prosedyren, du trenger bare å gjøre dette hvis den første mislyktes. Det er en veldig plagsom prosedyre, spesielt hvis du har mye data og / eller filer i telefonen. Prosedyren kalles master reset, som vil bringe enheten tilbake til fabrikkinnstillingene.

 1. Slå av Samsung Galaxy S6.
 2. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 3. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 4. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 6. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 7. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Galaxy S6 viser "Intern spiller: ukjent feil" når du bruker Podcast Addict-appen

Problem : Jeg prøver å bruke podcastavhengighetsapp. Det fungerte bra i 1 episode, men den neste jeg prøvde å spille, ga meg feil: "intern spiller: ukjent feil ... Ser ut som den interne spilleren ikke støtter denne filen. Avgiftsfritt å spille med en ekstern spiller. ”

Feilsøking : Tilsynelatende er det et kompatibilitetsproblem, og det er appen som er skyldige; den kan ikke spille av filen. Finn ut formatet på filen du prøver å spille av, og finn apper fra Play Store som er kompatible med den. Hvis det også er en tilgjengelig oppdatering for Podcast-avhengighetsappen, kan du laste den ned, da den kan gi nye dekodere som kan lese den typen fil du prøver å spille. Hvis ikke er aktuelt, så hold deg til å finne andre apper som er kompatible.

Galaxy S6-varsler for tekster og samtaler fungerer ikke

Problem : Hei gutter. Jeg har et stort problem. Telefonen min, en S6, sluttet bare å varsle meg av en eller annen grunn, selv om volumet er satt høyt og alt var satt. Jeg gikk til alle innstillingene dere påpekte i de forrige innleggene dine til ingen nytte. Jeg vil bare at telefonen min skal varsle om tekstmeldinger og samtaler kommer inn, det er alt. Så, hva er problemet med telefonen min? Kan det løses?

Svar : Vel, det kunne vært mye lettere for oss å finne ut hva problemet er hvis du ga oss mer informasjon om tingene du gjorde eller hvor du "gikk" med feilsøking og hva som skjedde med telefonen før problemet. ?

Siden vi ikke vet helt sikkert hva som forårsaket problemet, foreslår jeg at du tar tilbake alle dataene dine og bare gjør hovedinnstillingen. Det virker for meg som om det er et fastvareproblem, spesielt når det ikke er noen åpenbar årsak eller grunn til at telefonens varsling bare stoppet en dag.

Galaxy S6 høres ikke ut for varsler etter at den er våt

Problem : Jeg visste ikke at jeg droppet telefonen på døren til huset vårt og det regnet. Jeg tror det var der i 30 minutter før jeg la merke til at jeg mistet telefonen min og måtte bruke mannen min til å ringe den. Den ringte faktisk, og den var fortsatt på da jeg hentet den. Jeg slo den av, la den i en pose med ris i en dag og prøvde å slå den på. Det funket! Når jeg ringte nummeret mitt igjen, spilte imidlertid ikke ringetonen, og når tekstmeldinger kom inn, var det ingen varsling. Det verste er at det ikke kommer lyd ut av høyttaleren. Så hva skal jeg gjøre?

Svar : Få en tekniker til å se på den, fordi tilsynelatende væske har funnet veien inn i den og kan ha ødelagt noen av komponentene. Det gode er at telefonen fortsatt fungerer, og at den bare er høyttalerne som ble berørt. En generell rengjøring kan kanskje løse det, ellers må høyttalerne byttes ut etter en grundig kontroll.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.