Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 svart skjerm med blått blinkende problem (enkle trinn)

Når Samsung Galaxy S8 gir deg en svart skjerm, men har et blått lys øverst på skjermen som blinker nå og da, kan det hende at systemet opplever et systemkrasj. Det skjer sjelden for nye telefoner, men når enheten blir eldre, begynner det å bli ytelsesrelaterte problemer og firmwarekrasj er blant de vanligste problemene.

Heldigvis er det et mindre problem (mesteparten av tiden), og det er veldig enkelt å fikse. I dette innlegget vil jeg dele med deg den mest effektive løsningen du kan bruke for å bringe Galaxy S8 tilbake til livet. Det er en veldig enkel prosedyre, trygg for både dataene og telefonen din, og du trenger faktisk ikke noen som gjør det for deg. Så hvis du er en av eierne av denne enheten og for øyeblikket er bugged av et lignende problem, kan du fortsette å lese, da denne artikkelen kan hjelpe deg.

Før du går videre, hvis du fant dette innlegget fordi du prøvde å finne en løsning på problemet ditt, kan du prøve å besøke vår feilsøkingsside for Galaxy S8, ettersom vi allerede har adressert de fleste av de ofte rapporterte problemene med telefonen. Vi har allerede gitt løsninger på noen av problemene som er rapportert av leserne, så prøv å finne problemer som ligner på din, og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, og hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du fylle ut spørreskjemaet for Android og trykke på send.

Løsning for Galaxy S8 med svart skjerm og blått lys som blinker

Som jeg sa tidligere, er det et ganske lite problem, og det er lett å fikse så lenge du kan gjøre prosedyren riktig. Oftere enn ikke kan systemkrasj oppstå på grunn av noen problemer med apper eller noen filer som systemet bruker. Slike problemer kan løses ved å ta ut batteriet, men det gjelder selvfølgelig bare telefoner med avtagbare batterier. For Galaxy S8 med ikke-flyttbart batteri, er det noe du kan gjøre som vil simulere frakobling av batteri, og slik gjør du det:

 • Trykk og hold volum ned-knappen og av / på-tasten samtidig i 10 sekunder.

Forutsatt at problemet faktisk bare skyldes et systemkrasj, er denne enkle prosedyren mer enn nok til å gi telefonen liv igjen. Imidlertid, hvis det fortsatt ikke vil svare på denne prosedyren, så kanskje du ikke gjør kombinasjonen riktig. Så prøv å gjøre dette ...

 1. Trykk og hold Volum ned-knappen først og ikke la gå.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen mens du holder nede volumknappen.
 3. Hold begge tastene samlet i 10 sekunder for å simulere frakobling av batteri eller Tvunget omstart.

Å trykke på Volum ned-knappen først har en annen effekt enn å trykke på av / på-tasten først. Kombinasjonen av disse knappene vil simulere frakobling av batteriet, men det er bedre at du trykker på Volum ned-knappen før du utløser telefonen til å slå seg på ved å trykke på av / på-knappen. Imidlertid, hvis telefonen fremdeles ikke svarer etter dette, så prøv å gjøre disse trinnene ...

 1. Koble laderen til stikkontakten.
 2. Koble telefonen til laderen ved hjelp av den originale kabelen.
 3. Hvis telefonen din viser at den lades, er det bra, men uansett om det viser ladesymbolet eller ikke, la det lade seg i minst ti minutter.
 4. Gjør nå tvungen omstartprosedyre en gang til, men denne gangen mens telefonen er koblet til laderen.

Forutsatt at det ikke er noe problem med maskinvaren, skal telefonen din allerede starte opp. Hvis telefonen fortsatt ikke svarer etter dette, bør du prøve et par feilsøkingsprosedyrer bare for å vite om telefonen fremdeles er i stand til å slå på. Fortsett å lese for en rask feilsøkingsguide nedenfor.

RELEVANTE POSTER:

 • Hva skal jeg gjøre med Samsung Galaxy S8 som ikke slår seg AV eller har en avbrytende av / på-tast [Feilsøkingsveiledning]
 • Slik løser du Samsung Galaxy S8 som ikke kan slå på eller har Black Screen of Death (enkle trinn)
 • Samsung Galaxy S8 ble helt død, slo seg av og vil ikke lade lenger (enkle trinn)
 • Samsung Galaxy S8 slår av tilfeldig og slår ikke på problemer og andre relaterte problemer
 • Slik løser du Samsung Galaxy S8 som ikke slås på etter lading over natten [Feilsøkingsveiledning]

Slik feilsøker du Galaxy S8 svart skjerm med blålysproblem

Det er bare et par ting jeg vil at du skal gjøre for å se om telefonen fremdeles er i stand til å slå på komponentene. Ikke bekymre deg, ingen av prosedyrene nedenfor vil ødelegge telefonen din ytterligere; de er trygge.

Prøv å kjøre telefonen opp i sikker modus

Alle tredjepartsapper blir deaktivert midlertidig i denne modusen, så hvis en av dem forårsaker problemet, skal Galaxy S8 kunne starte opp i dette miljøet uten problemer:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.

Vurder problemet løst så snart enheten starter opp i denne modusen, fordi det er et tydelig tegn på at problemet i utgangspunktet skyldes en tredjepartsapp. Finn den appen og avinstaller den for å løse problemet.

Prøv å starte telefonen i gjenopprettingsmodus

Selv om telefonen din har alvorlige firmwareproblemer så lenge maskinvaren er bra, skal den kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Det er viktig at du prøver å gjøre dette fordi det er et par ting du kan gjøre i dette miljøet som vil hjelpe deg med å løse eventuelle problemer med telefonen din. Det første ville være å tørke cachepartisjonen slik at alle systembuffer blir slettet og erstattet, og den andre vil være Master Reset.

Start i gjenopprettingsmodus og tørk cachepartisjonen

 1. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 2. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 3. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere "tørk cache-partisjon."
 4. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere “ja” og trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Start i gjenopprettingsmodus og utfør Master reset

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere “tørk data / tilbakestilling av fabrikken.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 8. Når hovedtilbakestillingen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil like:

 • Samsung Galaxy S8 begynte å dukke opp "Dessverre har innstillinger stoppet" feil etter en oppdatering [Feilsøkingsveiledning]
 • Galaxy S8 fryser og starter på nytt tilfeldig, fortsetter å slå seg av når wifi er på, andre problemer
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 som ikke kan fortsette å starte opp, men fortsetter å starte på nytt i stedet [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva du skal gjøre når Samsung Galaxy S8 begynner å vise feilmeldingen "Dessverre har kontaktene stoppet" [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 som viser "Dessverre har prosessen com.android.phone stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 som viser "Dessverre har galleriet stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]