5 beste Bitcoin Ticker Widget-appen i 2020 | Droid-fyren

Bitcoins har eksistert en stund, men har bare steget til fremtredende nylig. Du kan bruke Bitcoin Ticker Widget flere steder nå, med dedikerte Bitcoin-minibanker satt opp over hele verden, slik at brukerne kan kjøpe og selge Bitcoin uten å bekymre seg for mye om plasseringen. Naturligvis lagres hele Bitcoin online, så så lenge du har en datamaskin med tilgang til en nettleser, kan du kjøpe og selge bitcoin beleilig. Årsaken til at folk foretrekker Bitcoin fremfor en annen konvensjonell form for valuta, er at Bitcoin-transaksjoner ikke kan spores av noen, siden det er helt anonymt. Dette ga også opphav til mange ulovlige aktiviteter rundt om i verden, ettersom betalinger ikke kunne spores av regjeringen. Heldigvis strammer myndighetene nå løftet på slike kriminelle.

Interessert i å investere i Bitcoins eller andre Altcoins?

Slik kjøper vi Bitcoin og Ethers. Du vil motta $ 10 GRATIS BITCOIN når du kjøper eller selger mer enn $ 100 av hvilken som helst digital valuta.

Men hvis du bare vil komme inn på Bitcoin-handlingen for den verdien du ser akkurat nå, bør du være i stand til å gjøre det uten store problemer. Men hva om du allerede har Bitcoin med deg og vil vite om endrede priser og verdi? Vel, det er her mobilapper er nyttige. Vi skal diskutere fem bitcoin ticker-widgets for Android-smarttelefonen din i 2018. Alle appene vi snakker om her er verdt å se, så husk å sjekke dem ut.

Beste Bitcoin Ticker Widget-app

1. CryptoCurrency

Å gå med et enkelt og greit navn CryptoCurrency er en standard Bitcoin-sporing-widget som kan plasseres hvor som helst på startskjermen. Vi foretrekker personlig å bruke dette på lager Android-bæreraketter (Google Now Launcher), da det ville fungere best uten rot på telefonen din. Når du snakker om selve widgeten, er det flere alternativer tilgjengelig. Du kan velge å bruke dem i en rekke kombinasjoner, inkludert i små 4 × 1 rader eller større 4 × 4 rader. Naturligvis kan du filtrere det du ønsker skal vises på widgeten din.

Hvis du trykker på widgeten på startskjermen, åpnes appen med detaljert informasjon om alle de populære kryptovalutaene, inkludert Bitcoin og en rekke Altcoins, som er alternative mynter akkurat som Bitcoin. Utvikleren støtter for tiden 1000+ Altcoins, så du bør finne den foretrukne valutaen her. Du kan til og med stille inn widgeten til å vise Bitcoin-priser sammenlignet med Ethereum, og omvendt. Dette kan gjøres med en rekke Altcoins, så alternativene for konverteringer er ganske uendelige. Appen er kritikerrost av brukerne, og har for øyeblikket en sunn vurdering på 4,8 på Google Play Store. Det er gratis å laste ned og kommer med annonser. Disse annonsene kan deaktiveres ved kjøp i appen.

Last ned den nå: her

live bitcoin ticker

2. Bitcoin Ticker-widget

Dette er enda en populær Bitcoin-sporingsapp og også en widget som kan gi deg sanntidsinformasjon om kryptovalutaer som er tilgjengelig i omløp akkurat nå. Den støtter et bredt spekter av Bitcoin-børser fra hele verden, så den geografiske plasseringen din burde ikke ha noe å si (det gjør sjelden Bitcoin). Widgets kan endres og plasseres etter eget ønske, med mindre widgets som bare tilbyr grunnleggende informasjon om Bitcoin-verdi. Du kan bruke USD, EUR og en rekke andre valutaer til å spore Bitcoin. Noen brukere har bedt utviklerne om å legge til HUSH også i widgeten, som er en populær Altcoin.

Oppdateringsintervaller kan settes i opptil 60 minutter, selv om det anbefales å holde det fem minutter for å få de siste Bitcoin-prisene på startskjermen. Når det gjelder Bitcoin-sporingsmoduler, har Bitcoin Ticker Widget alle baser dekket. Du kan laste ned appen gratis fra Google Play Store. Det har imidlertid annonser og kjøp i appen. Live bitcoin ticker-appen har allerede blitt lastet ned nesten en million ganger, så den er utrolig populær på markedet.

Last ned den nå: her

live bitcoin ticker

3. Enkel Bitcoin-widget

Dette er kanskje en av de mest forenklede widgetene vi har kommet over. Det kompliserer ikke ting med for mye informasjon om en bestemt kryptovaluta, men holder seg til bare en liten widget som kan plasseres hvor som helst på startskjermen. Videre kan du legge til så mange widgets på startskjermen som mulig, helst for hver Altcoin. Verdiene vises i den valgte valutaen (USD, EUR osv.), Noe som er praktisk. Gitt sin forenklede natur, har utvikleren bare bygget widgeten, så det er ingen dedikert app tilgjengelig akkurat nå. Innstillingssiden lar deg imidlertid gjøre de nødvendige endringene i modulen, for eksempel å endre valuta eller legge til flere børser.

Utvikleren tar til og med tilbakemelding, så hvis du ser at din foretrukne Bitcoin-utveksling ikke er synlig i appen, vil de legge den til i tide. Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til utvikleren. Gitt at den tilbyr en ikke-tull-widget, har kunder vurdert den til 4,4 av 5 på Play-butikken, noe som gjør dette til en favoritt-widget for publikum. Videre er modulen helt gratis å laste ned og har ingen annonser eller kjøp i appen. Sørg for å sjekke denne live bitcoin-tickeren.

Last ned den nå: her

live bitcoin ticker

4. Bitcoin Chart Widget

Dette er for Bitcoin-entusiaster som ikke har noe imot lange grafer på startskjermen. Dette bestemte formatet er kanskje ikke for alle, men vi kan absolutt se hvordan det kan være nyttig for noen kunder. Den sporer trendene med Bitcoin, slik at du kan få en veldig god forståelse av fallende og stigende priser på en bestemt kryptovaluta. Widgeten tilbyr sanntidskart med MACD, RSI, Stoch-RSI indikatorer. Den støtter for tiden børser som Poloniex, Bittrex, Bitfinex, GDAX, Bitstamp, Kraken, BTC-e, CeX.io, Gemini, Quoine, Qryptos, Bitflyer, Okcoin, Bitmex, Luno, Bitsquare, Bithumb, Quadriga, Binance og mer.

Du kan også stille inn widgeten til å varsle deg via vibrasjoner eller LED-indikatoren på enheten når prisene går opp eller ned. Det kan tilpasses, og det er det som gjør det til en app for alle Bitcoin-entusiaster. Live bitcoin ticker-appen er gratis å laste ned, men har annonser og kjøp i appen.

Last ned den nå: her

live bitcoin ticker

5. Bitcoin diagram widget av StarMedia

Dette er et alternativ til appen vi nevnte ovenfor. Selv om de har samme funksjonalitet på papir, er utseendet litt annerledes her. Dette kan støtte opptil fire widgets, med oppdateringsintervaller på mellom 1 dag og fem minutter, avhengig av dine preferanser. Midlene kan vise priser på Bitcoin, Ethereum, Litecoin, ETC, DASH, XMR, Ripple, USDT og noen få andre valutaer. Det kan vise opptil 20 priser om gangen på et diagram, noe som er ganske anstendig. Dette er fordelene med den gratis versjonen, og oppgradering til pro vil gi deg tilgang til 30 priser om gangen, med oppdateringsintervaller på 1 minutt til 1 dag. Vi foreslår at brukere prøver den gratis live bitcoin ticker-appen først, og først deretter kjøper appen for å få Pro-versjonen.

Last ned den nå: her

Interessert i å investere i Bitcoins eller andre Altcoins?

Slik kjøper vi Bitcoin og Ethers. Du vil motta $ 10 GRATIS BITCOIN når du kjøper eller selger mer enn $ 100 av hvilken som helst digital valuta.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.