5 beste Android-filoverføringsprogramvare for Mac i 2020

Mange Android-brukere stoler på Mac som sin primære datamaskin. Med dette i bakhodet er det viktig å ha den beste Android-filoverføringsappen eller programvaren som kan hjelpe deg med å overføre filer mellom Android-smarttelefonen og Mac. Gitt at Apple ikke tilbyr programvare som standard for å gjøre dette, har brukere lenge måttet stole på tredjepartsløsninger for sikker og sikker filoverføring mellom en Mac og en Android-enhet.

Google har hatt Android File Transfer-appen for Mac som hjelper deg med å enkelt overføre filer (eller til og med dra og slippe) til Android-telefonen eller nettbrettet. Dette er imidlertid ikke egnet for alle formål. Til tross for funksjonssettet har Android Enhetsbehandling noen begrensninger.

Det er her andre tilbud kommer inn i blandingen. Gitt at det er ganske mange av disse appene nå, bestemte vi oss for å lage en liste over de fem beste Android-filoverføringsprogramvarene for Mac i 2020. Så uten å vente lenger, la oss få rett til det.

Et ord på Mac

Det er verdt å merke seg at selv om Android har forbedret seg betydelig gjennom årene - og det samme har macOS - kan du fortsatt ikke bare laste ned filer ved å plugge inn USB- eller USB-C-kabelen. Du må laste ned det som egentlig er "kompatibilitets" -appen Google har laget for macOS, Android File Transfer. Når du har lastet ned det - gratis - bør du kunne overføre filer så fritt som du vil.

Når det er sagt, er Android File Transfer fortsatt den beste programvaren for filoverføring du kan hente for Mac. Det er mange andre som legger til flere funksjoner, men alt du trenger er Android File Transfer fra Google, som vi vil snakke om her:

Beste Android-filoverføringsprogramvare for Mac

beste Android-filoverføringsapp

1) Android-filoverføring

Denne tjenesten har eksistert en god stund nå. Google har forbedret appen gjennom årene for å opprettholde kompatibilitet med nyere macOS-versjoner. Det er en ganske grunnleggende løsning på noe som angår så mange brukere. Android File Transfer gir deg sømløs tilgang til Android-smarttelefonen eller nettbrettet via en macOS-datamaskin. Den lar deg overføre eller vise bilder, videoer, kontakter og mer på kort tid.

Det fungerer over en USB-tilkobling, så det er viktig å ha en kablet tilkobling til Mac-en din for at denne funksjonen skal fungere. Som vi sa, det er ikke den beste løsningen der ute, men det fungerer ganske bra for mange brukere. Visst, det har ikke bjeller og fløyter fra andre apper, selv om det blir jobben gjort ganske anstendig. Android File Transfer er tilgjengelig fra Googles nettsted (lenke ovenfor), og er gratis.

Last ned den nå: her

beste Android-filoverføringsapp

2) SyncMate

Dette er en forseggjort programvare for din MacOS-datamaskin som kan koble til flere andre enheter i tillegg til din Android-smarttelefon eller nettbrett. Videre lar den deg koble til Android-enheten din som en egen harddisk, slik at sømløs filoverføring mellom din Mac og Android-enhet. Du kan også montere Android-smarttelefonen din som en egen disk på din Mac, noe som gir deg friheten til å raskt overføre filer mellom mapper. Det som gjør at SyncMate virkelig skiller seg ut er at det også kan synkronisere musikk, kontakter og til og med mapper uten noen anstrengelse fra brukeren.

Ganske mye som en iPhone, kan SyncMate automatisk synkronisere forhåndsbestemte mapper på kort tid. Det kan også synkronisere apper mellom Mac- og Android-enhetene dine, noe som er en tiltalende funksjon å ha på en Mac-programvare. Det er en ekstremt funksjonell app og må være høyt oppe på listen din hvis du ønsker å holde deg til en praktisk løsning. Selskapet tilbyr en gratis utgave som alle kan prøve, og deretter gå videre til den betalte av "Expert" -versjonen hvis de liker produktet.

Last ned den nå: her

beste Android-filoverføringsapp

3) Håndhaker

Dette er en app som ikke krever en egen nedlastningskobling, da den kan lastes ned direkte fra Mac App Store. Det er kanskje det beste alternativet til tredjeparts Android-filoverføringsapper da det er godkjent av Apple for nettopp dette formålet. Med dette i bakhodet, må det være på toppen av hver Mac / Android-brukerliste. Når det gjelder funksjonene, er det ganske enkelt å koble til en Android-smarttelefon eller nettbrett. Appen støtter dra og slipp av filer mellom Mac og Android-enheten.

Selv om appen opprinnelig krevde en kablet tilkobling for filoverføring, støtter den nå også trådløs filoverføring med imponerende hastigheter. Den beste delen her er at appen også lar deg få tilgang til telefonens microSD-kortlagring og overføre filer på en praktisk måte. Det som gjør denne appen til min favoritt er at den er helt gratis å laste ned på Mac App Store. Husk å sjekke det ut.

Last ned den nå: her

beste Android-filoverføringsapp

4) AnyTrans for Android

Denne spesielle programvaren er ganske lik SyncMate, ved at den tilbyr en omfattende enhetssynkroniseringsløsning mellom en Mac og Android-smarttelefon / nettbrett. Den støtter alle versjoner av Android, så du er godt dekket selv om du eier en litt eldre Android-enhet. Dette spesielle tilbudet er fullt i stand til å synkronisere bilder, musikk, videoer og til og med apper gjennom .apk-filer. Appen bruker en sikker protokoll for å konfigurere en forbindelse mellom Mac og Android-enheten for å beskytte sikkerheten til filene dine.

Hvis det er en ulempe, er det det faktum at AnyTrans noen ganger kan ta å gjenkjenne enheten din. Dette kan være irriterende, spesielt hvis du har det travelt. Men for å kompensere for dette, husk at AnyTrans også kan hjelpe deg med å laste ned musikkvideoer online uten kostnad. iPhone-brukere har brukt AnyTrans som et levedyktig iTunes-alternativ for å synkronisere musikk og bilder, så det er bare rettferdig at folkene på AnyTrans også har en versjon for Android-brukere.

Last ned den nå: her

beste Android-filoverføringsapp

5) Skytjenester

Dette er litt merkelig valg, men hør oss ut. Tjenester som Dropbox og Google Drive har tillatt sømløs synkronisering mellom stasjonære og Android-enheter i ganske lang tid. Når du holder dette i bakhodet, er det ikke en dårlig ide å installere et Google Drive- eller Dropbox-plugin på MacOS-datamaskinen din og kopiere filene der for å få tilgang til den umiddelbart på Android-smarttelefonen din og omvendt. Dette kan imidlertid ta litt tid og er veldig avhengig av hvilken internettforbindelse du har, så det er kanskje ikke for alle.

Men hvis Internett-hastigheten ikke er en bekymring, kan dette enkle alternativet være nyttig for alle brukere. Det er også viktig å huske at Cloud-tjenester tilbyr en viss mengde gratis lagring til noen brukere. Med dette i bakhodet er dette kanskje en av de billigste og mest effektive måtene for filoverføring mellom en Mac og en Android-enhet, selv om hastigheten fortsatt er en bekymring for noen brukere.

Last ned den nå: her

Dommen på den beste android filoverføringsappen

Som du kan se, er det mange gode applikasjoner du kan bruke til å sømløst overføre filer fra Android til Mac. Det fine med applikasjoner som disse er at de lar deg raskt og enkelt flytte filer fra Android til Mac og fra Mac til Android.

Har du en favorittmåte å overføre filer fra Android til Mac, og omvendt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.