Hvordan fikser jeg Black Screen of Death på Samsung Galaxy Note 8?

Den svarte skjermen av dødsproblemet som bugger mange Samsung Galaxy Note 8-eiere er ikke ny. Selv når enheten nylig er utgitt, mottok vi allerede ganske mange klager fra leserne våre om at enhetene deres bare var slått av og ikke lenger ville svare. Det ser ut til at det fortsatt er mange brukere som opplever lignende problemer.

Så i dette innlegget vil jeg gå gjennom feilsøking av Note 8 som har problemer med å starte opp eller slå på igjen. Siden vi allerede har opplevd dette problemet flere ganger tidligere, vet vi allerede en ting eller to som kan hjelpe deg med å få telefonen til å svare igjen. Fortsett å lese nedenfor, da denne artikkelen kan være i stand til å hjelpe deg på en eller annen måte.

Men før vi faktisk går videre til feilsøking, hvis du har andre problemer med telefonen din, kan du gå til feilsøkingssiden, siden vi allerede har adressert noen av de vanligste problemene med denne enheten. Hvis du trenger mer hjelp med problemet ditt, fyller du ut spørreskjemaet for Android-spørsmål og trykker på send for å kontakte oss.

Slik løser du Black Screen of Death på Galaxy Note 8

Det meste av tiden er den svarte skjermen av død bare et resultat av en firmwarekrasj, med mindre telefonen din fikk et fall som etterlot noen riper på utsiden eller ble liggende under vann i lang tid. Hvis du tror dette problemet er med maskinvaren, bør du umiddelbart ta med telefonen til butikken slik at en tekniker kan sjekke det for deg. Men hvis enheten ble slått av alene uten tilsynelatende grunn eller årsak, er det et par ting du kan gjøre med det:

Utfør prosedyren for tvungen omstart

Oftere enn ikke er dette alt du trenger å gjøre for å få telefonen til å svare eller starte opp igjen. Det er en veldig effektiv løsning på enheter som slås av og ikke slår seg på eller de som ble rammet av firmwarekrasj. Hvis du er kjent med batteritrekket, tilsvarer dette bare at du i dette tilfellet ikke kan trekke ut batteriet. For å gjøre dette, trykk og hold både volum ned og av / på-tastene samtidig i 10 sekunder eller mer. Enheten kan starte opp normalt etter å ha gjort dette.

Hvis Galaxy Note 8 fortsatt ikke svarer etter dette, kan du prøve å gjøre følgende ...

 1. Trykk og hold volum ned-knappen først, og ikke slipp den.
 2. Nå holder du inne av / på-tasten mens du holder nede volum ned-knappen.
 3. Hold begge tastene nede i 10 sekunder eller mer.

Dette er faktisk det samme som den første prosedyren, bare at vi sørger for denne gangen at du trykker og holder inne av / på-tasten etter at volumet er nede, for hvis du gjør det ellers, vil det ikke gi deg lignende resultater.

Når du har gjort dette, og Galaxy Note8 ikke svarer, fortsetter du videre til neste prosedyre.

Lad din notat 8 og utfør tvungen omstart

I utgangspunktet er et drenert batteri ikke noe problem. Det er hvis telefonen reagerer når den er koblet til laderen. Men saken er at hvis du lar telefonen gå tom for batteri før du lader den, er det en tendens til at noen maskinvarekomponenter så vel som tjenester vil krasje, da de kanskje ikke blir ordentlig slått av. I dette tilfellet vil du håndtere to mindre problemer som begge fører til et telefondrevet batteri og fastvarekrasj som ikke reagerer.

Ja, en firmwarekrasj kan løses ved en tvungen omstart, men hvis det ikke er noe batteri igjen, vil telefonen din fortsatt ikke svare når du prøver å slå den på. Og siden fastvaren har krasjet, vil den ikke svare når den er koblet til laderen. For å løse dette, her er hva du bør gjøre ...

 1. Koble den originale kablede laderen til et vegguttak som fungerer.
 2. Bruk den originale datakabelen til å koble Note 8 til laderen.
 3. Uansett om den reagerer eller ikke, la den være koblet til laderen i minst 10 minutter.
 4. Deretter utfører du tvungen omstart ved å trykke og holde volum ned og av / på-tastene sammen i 10 sekunder eller mer.

Hvis problemet er det samme som vi trodde, bør Note 8 allerede starte opp nå, men hvis det fortsatt ikke er det, er det på tide å ta det med til butikken, da det kan være et problem med maskinvaren.

RELEVANTE POSTER:

 • Hvordan fikse Galaxy Note8 når trådløs lading sluttet å fungere [feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre hvis Samsung Galaxy Note 8 ikke lades [Ladetips og feilsøkingsveiledning]
 • Slik løser du en Galaxy Note8-sensor som ikke fungerer: skjermrotasjon, hjerterytme, andre sensorer fungerer ikke etter en oppdatering
 • Hvordan fikse Galaxy Note8 tilfeldig omstartproblem: starter på nytt etter overføring av apper fra gammel telefon
 • Slik løser du feilen "Messenger har stoppet" på Samsung Galaxy Note 8 (enkle trinn)
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy Note8 som viser "Dessverre har meldinger stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.