Slik deaktiverer du Bixby på Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung inkluderte ikke et alternativ for å deaktivere Bixby på Samsung Galaxy S10 Plus eller andre varianter, men det hevdet at det forbedret tjenesten. Faktisk har selskapet rullet ut oppdateringer for applikasjonene sine uke etter uke etter lanseringen av flaggskipet i år. Men om Bixby er oppdatert eller ikke, er ikke egentlig problemet. Problemet er at tjenesten lanseres på grunn av utilsiktet trykk på knappen når telefonen er i lommen, og vi vil ikke ha det.

Dette er grunnen til at vi alltid vil finne måter å deaktivere Bixby, og i dette innlegget vil jeg lede deg gjennom å gjøre en løsning som, liksom, deaktiverer Bixby-knappen. Så hvis du er en av eierne av denne enheten og for øyeblikket leter etter en måte å deaktivere tjenesten på, har du kommet til rett sted. Les videre for å lære hvordan ...

For de som leter etter en løsning på et annet problem, gå inn på feilsøkingssiden vår, for vi har allerede adressert noen av de vanligste problemene med denne telefonen. Bla gjennom siden for å finne problemer som ligner på din og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, eller hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte oss når som helst gjennom spørreskjemaet vårt om Android-utgaver.

Den beste måten å deaktivere Bixby på Galaxy S10 Plus

Samsung vil at du skal bruke denne tjenesten, siden den kan ha brukt en formue på at noen har utviklet den. Igjen, det er ikke noe alternativ å deaktivere Bixby-knappen permanent, men her er hva du kan gjøre for at den ikke vil starte på grunn av utilsiktet trykk på knappen ...

Logg på Samsung-kontoen din

Det er noen innstillinger på telefonen din som ikke blir aktivert hvis du ikke er logget på Samsung-kontoen din, så dette er det første du må gjøre:

 1. Trykk på Bixby-knappen.
 2. Trykk på neste pil.
 3. Skriv inn Samsung-legitimasjonen din. Hvis du ikke har en, må du opprette en ny Samsung-konto.
 4. Hvis du blir bedt om å 'Bruk biometri', trykker du på 'Ikke nå'.
 5. Trykk på neste pil igjen.
 6. Gjennomgå vilkårene og trykk på Neste.
 7. Trykk på Neste for siste gang.
 8. Og det er det, du har logget det.

Fix "Dessverre har Instagram stoppet" på Samsung Galaxy S10 Plus

Deaktiver Bixby Home

Dette er skjermen hvor Bixby tar deg når du trykker på knappen. Du må deaktivere den slik at den ikke dukker opp.

 1. Hold nede på tom plass fra startskjermen til menyen vises.
 2. Sveip til høyre for å komme til venstre startside.
 3. Deaktiver Bixby Home.

Fix "Dessverre har Twitter stoppet" på Samsung Galaxy S10 Plus

Deaktiver Bixby-knappen

Etter å ha deaktivert Bixby Home, er det på tide å deaktivere Bixby-knappen, men vi endrer faktisk bare lanseringsmetoden fra enkelt trykk til dobbelt trykk. Dette vil forhindre lanseringer på grunn av utilsiktede trykk, og selv om det ikke egentlig er løsningen vi ønsker, blir det fortsatt jobben gjort.

 1. Åpne innstillinger.
 2. Trykk på Avanserte funksjoner.
 3. Trykk på Bixby-tasten.
 4. Velg Dobbelt trykk for å åpne Bixby.

Jeg håper at dette hvordan-innlegget har hjulpet deg på en eller annen måte. Hjelp oss med å spre ordet ved å dele dette innlegget til dine venner eller folk som også kan ha lignende problemer. Takk for at du leste!

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine, eller ved å like Facebook-siden vår eller følge oss på Twitter.

RELEVANTE POSTER:

 • Slik løser du Samsung Galaxy S10 Plus som går sakte
 • Hvordan endre bakgrunnsbilde på Samsung Galaxy S10 Plus
 • Løs Samsung Galaxy S10 Plus som stadig mister signalet