Samsung Galaxy A50 vs A70 vs A80 Sammenligningsanmeldelse | Droid-fyren

Samsung har fullstendig omformet mobilindustrien på sin egen måte, og slår ut fantastisk smarttelefon år etter år (med noen unntak). Den siste av selskapets razzia er i mellomstore segmentet i form av Galaxy A-serien. Selskapet kunngjorde nylig tre nye smarttelefoner i serien med hver sin egen særpreg, selv om den siste av dem, Galaxy A80, absolutt er den kraftigste av mye. Så hva er noen av hovedforskjellene mellom de tre smarttelefonene, Samsung Galaxy A50 vs A70 vs A80? Vi har en detaljert titt på denne sammenligningsanmeldelsen.

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy A70 Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy A50 Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Samsung Galaxy A50 vs A70 vs A80 Sammenligningsanmeldelse

Samsung Galaxy A50 vs A70 vs A80

1) Galaxy A50

Funksjoner

Galaxy A50 er inngangsnivåmodellen i oppstillingen, og som du forventer, pakker den ikke flaggskipnivå om bord. Selv om det ser ut som et førsteklasses tilbud, er bakpanelet her laget av plast, som er en slags gi bort om statusen i mobilbransjen. Men utenom det, kan du forvente litt fantastisk maskinvare om bord her.

Fra og med 6,3-tommers 2340 x 1080 Super AMOLED-skjerm, har Samsung sørget for at det er lite skille mellom selskapets avanserte tilbud og budsjettområder. Imidlertid lar skjermoppløsningen mye å være ønsket, spesielt med den store skjermen på Galaxy A50.

Samsung bruker Exynos 9610 oktakjernesett her, noe som er ganske effektivt takket være produksjonsprosessen på 10 nm. Smarttelefonen kommer også med 4 GB RAM ledsaget av 64 GB intern lagring som kan utvides med opptil 1 TB.

Samsung bruker sin ikoniske trippel kameraoppsett på baksiden her som består av 25MP, 8MP og 5MP sensorer. Fronten huser et massivt 25MP selfie-kamera i form av et hakk i midten. Med Android 9.0 Pie som kjører som standard, kan brukerne forvente å få den neste store Android-oppdateringen når den blir gjort tilgjengelig.

Galaxy A50 pakker et enormt 4000 mAh batteri, og sørger for at enheten ikke gir opp deg halvveis i løpet av dagen. Telefonen bruker en USB Type C-port og har også en 3,5 mm hodetelefonkontakt, noe som er en sjeldenhet blant moderne smarttelefoner. Telefonen støtter også 15 W hurtiglading, og Samsung er snill nok til å tilby en hurtiglader med smarttelefonen.

Det som også er spennende med smarttelefonen, er at den kommer med en fingeravtrykkskanner under skjerm, noe som virket en fjern virkelighet for et par år siden. Dette gjør at Samsung kan bruke hele skjermen og kutte ned på unødvendige rammer, og dermed holde telefonen relativt kompakt til tross for den store skjermen.

Priser

Samsung har vært klok nok til å prise denne smarttelefonen klokt, og du finner den på Amazon. Forhandleren tilbyr smarttelefonen i hvite, svarte og blå varianter, med Coral-varianten som ikke er oppført ennå. Det er en relativt ny smarttelefon og hovedsakelig ment for europeiske og asiatiske markeder.

Dette er også den doble SIM-varianten av Galaxy A50, noe som gir deg nok frihet til å velge den transportøren du vil. Du kan også vente med å sjekke ut telefonen når Samsung offisielt bringer telefonen til USA om noen dager fra nå.

Samsung Galaxy A50 vs A70 vs A80

2) Galaxy A70

Funksjoner

Som du forventer, er Galaxy A70 en litt bedre versjon av A50 og kommer med noen få viktige endringer. Først og fremst er skjermen her betydelig større på 6,7 tommer. Samsung beholder imidlertid Super AMOLED-panelet og støter oppløsningen litt på 2400 x 1080 for å kompensere for den ekstra skjermstørrelsen. Til tross for denne justeringen er pikseltettheten til Galaxy A70 marginalt dårligere enn Galaxy A50, selv om det kommer til å være vanskelig å skille, til og med side om side.

Samsung gjør også en betydelig forbedring i kameraavdelingen, og tilbyr samme tredobbelte kameraoppsett, men med en oppgradert 32MP-sensor som følger med de samme 8MP- og 5MP-sensorene. Fronten kommer med samme hakkdesign som Galaxy A50, som først og fremst er for kamerasensoren, en litt oppgradert 32MP-enhet.

Samsung bruker 11nm Snapdragon 675 oktakjerners brikkesett med Galaxy A70, lovende kraftpakket ytelse samt effektivitet. Når det gjelder effektivitet, gjør 4500 mAh batterienheten jobben sin som du forventer, og gir telefonen betydelig lang brukstid og standbytid. Selskapet tilbyr en 25W hurtiglader sammen med produktet, og skyver konvolutten for hurtigladingsteknologi enda lenger.

Akkurat som A50, bruker Samsung en fingeravtrykkskanner under skjerm her, slik at brukerne kan utnytte den nydelige 6,7-tommers skjermen optimalt. 3,5 mm hodetelefonkontakt er også til stede her, sammen med standard reversibel USB C-port. Smarttelefonen er tilgjengelig med 6 GB RAM og 128 GB utvidbart lagringsplass (opptil 1 TB), noe som gir deg nok fleksibilitet med hensyn til lagring. Android 9.0 Pie kjøres som standard her og blir hjulpet av Samsungs One UI. Alt i alt er Galaxy A70 absolutt en av de beste mid-rangers i markedet i dag.

Priser

Ingen amerikanske operatører har kunngjort tilgjengelighet for Galaxy A70 ennå, med informasjon kun gitt om Galaxy A50, A20 og A10e. Imidlertid lister Amazon for øyeblikket opp dette kraftpakkede håndsettet. Fargevalg inkluderer svart, hvitt og blått. Smarttelefonen er ulåst fra fabrikken og ser ut til å være den eneste SIM-varianten. Dette er den internasjonale varianten av håndsettet, men sørg for å sjekke garantiinformasjonen før du kjøper enheten.

Samsung Galaxy A50 vs A70 vs A80

3) Galaxy A80

Funksjoner

Dette er den siste lanseringen av Samsung, noe som betyr at den ikke er tilgjengelig for kjøp ennå. Imidlertid ser maskinvaren lovende ut og er ganske mye på nivå med avanserte tilbud som hyppige markedet hvert år. Selskapet har lagt inn ganske mye teknologi i denne enheten, noe som er tydelig med den typen mekanikk som spilles her. Men mer om det senere.

Fra og med skjermen kommer Galaxy A80 med den samme 6,7-tommers Super AMOLED-skjermen fra Galaxy A70, til og med opprettholder den samme oppløsningen. Telefonen kommer også med 8 GB RAM og 128 GB utvidbar lagring. Overraskende nok er det ingen microSD-kortspor her, så 128 GB er alt du får.

I CPU-avdelingen velger Samsung octa-core Snapdragon 730, som er laget ved hjelp av 7nm produksjonsprosess. Det sier seg selv at Galaxy A80 er en av få enheter som har dette brikkesettet.

Batterikapasiteten på 3700 mAh er litt skuffende, selv om selskapet beholder 25 W hurtigladefunksjoner, slik at telefonen kan juices opp raskere enn vanlig. Samsung har også lagt stor vekt på de innebygde høyttalerne, takket være Dolby Atmos-optimaliseringer. Det er ganske klart at Samsung fremhever dette som et mediekraftverk, og med rette.

Nå for det viktigste høydepunktet på Galaxy A80 - kameraet. Som du sikkert har sett fra bildene, har ikke Galaxy A80 et frontkamera festet. I stedet bruker den en motorisert mekanisme for å dreie bakkameraet mot brukeren for selfies.

Denne teknologien har blitt brukt på flere smarttelefoner før, selv om det ser ut til å være en første for Samsung. Det er et unikt tredobbelt kameraarrangement her, som involverer en 48MP-sensor, en 8MP-sensor og et f / 1.2 TOF 3D-kamera. Denne tredje unike sensoren måler dybden på motivene og tilbyr dermed fantastiske bokeh-bilder med smarttelefonen.

Det er for det meste programvare-trickery, men Samsung sørger for at det også er godt forsterket på maskinvarefronten. Det er også en fingeravtrykkskanner under skjermen her, som fortsatt er konsistent med alle tre A-smarttelefoner. Samsung vil tilby smarttelefonen i Angel Gold, Ghost White og Phantom Black.

Priser

Dette er et område med relativ usikkerhet på dette tidspunktet, da Samsung først avduket enheten i mai. Selv om det fortsatt er tidlige dager, har Amazon ennå ikke listet opp Galaxy A80 på nettstedet.

Konklusjon

Selv om det kan virke enkelt å bestemme vinneren her, er det litt mer komplisert enn det. Galaxy A50 er uten tvil et av de beste budsjett-håndsettene som er tilgjengelig akkurat nå, og det samme kan sies om Galaxy A70.

Men ved å tilby Galaxy A80 med stort sett de samme funksjonene, og fjerne microSD-kortsporet, er valget mellom de tre definitivt tøffere. Galaxy A70 er definitivt et attraktivt tilbud takket være maskinvaren den pakker under.

Det er også tilgjengelighetsfaktoren, med bare to av tre håndsett tilgjengelig på markedet akkurat nå. Så selv om du elsker Galaxy A80 og funksjonene, virker det som om du må vente. Det nest beste? Vel, Galaxy A70, selvfølgelig. For øyeblikket er ikke prisforskjellen mellom Galaxy A50 og Galaxy A70 mye, noe som gjør Galaxy A70 til et enkelt valg for de fleste kunder.

Hva lager du av de tre enhetene Samsung Galaxy A50 vs A70 vs A80? Del dine meninger nedenfor.

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy A70 Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy A50 Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.