Slik løser du Motorola Moto G5 Plus som ikke vil slå på (enkle trinn)

Motorola Moto G5 Plus er en premiumtelefon med virkelig imponerende maskinvarespesifikasjoner. Når det gjelder ytelse, kan du forvente at denne enheten kan konkurrere med andre enheter i sin kategori. Men akkurat som alle andre enheter, er det ikke fritt for feil og problemer. Blant de vanligste problemene som er rapportert av våre lesere, har det noe å gjøre med telefonens mulighet til å slå på eller starte opp. Noen sa at de fant ut at telefonene deres var døde etter at de lot dem være koblet til laderen over natten. Andre sa imidlertid at telefonene deres bare ble slått av av seg selv uten noen åpenbar grunn og ikke lenger ville slå på.

I dette innlegget vil jeg gå gjennom feilsøking på telefonen din som ikke slås på. Vi vil prøve å se om dette problemet faktisk bare er et mindre problem med fastvaren, eller om det er et alvorlig maskinvareproblem. Jeg vil dele løsningen vi har brukt for å løse lignende problemer tidligere. Så hvis du er en av eierne av denne enheten og for øyeblikket er bugged av et lignende problem, fortsett å lese, da dette innlegget kan hjelpe deg på en eller annen måte.

For smarttelefoneiere som fant nettstedet vårt mens de prøvde å finne en løsning, prøv å se om telefonen din er en av enhetene vi støtter. Hvis det er det, kan du gå til feilsøkingssiden for den enheten, bla gjennom den for å finne problemer som ligner på din, og bruk gjerne våre løsninger og løsninger. Imidlertid, hvis du fortsatt trenger hjelp etter det, så fyll ut vårt spørreskjema for Android og trykk Send for å kontakte oss.

Slik får du Moto G5 Plus til å slå på igjen

Selv om dette problemet kan virke som et alvorlig maskinvareproblem, er det i virkeligheten ikke det. Faktisk kan det bare være et mindre problem med fastvaren, forutsatt at telefonen ikke har noen fysisk og / eller væskeskade. Når det er sagt, hvis du droppet det på en hard overflate og du faktisk kan se noen riper på utsiden, og så startet dette problemet, så er det sannsynligvis et maskinvareproblem. På samme måte, hvis telefonen ble nedsenket i vann i lang tid og deretter plutselig ble slått av, så må det være en væskeskade.

Forutsatt at det ikke skyldes fysisk og / eller væskeskade, er det du trenger å gjøre:

Første løsning: Tvunget omstart

Motorola Moto G5 Plus, selv om den har et avtagbart batteri, vil svare på en tvungen omstartprosedyre som simulerer batteritrekk. Oftere enn ikke, dette problemet skyldes en systemkrasj, og å gjøre tvungen omstart vil løse problemet. Det er hva du trenger å gjøre i denne delen:

 • Trykk og hold volum opp og av / på-tastene samtidig i 10 sekunder eller mer.

Dette vil starte telefonen på nytt, og hvis den faktisk slås på, er problemet løst, men det er ingen garanti for at det ikke vil skje igjen i fremtiden. I det minste vet du nå hva du skal gjøre hvis det ville slå seg av og ikke svare igjen.

På den annen side, hvis telefonen ikke svarer på den første prosedyren, kan du prøve dette:

 1. Trykk og hold volum opp-knappen først og ikke la den gå.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen mens du holder nede volum opp-knappen.
 3. Hold begge tastene nede i 10 sekunder eller mer.

Det er i utgangspunktet det samme som den første prosedyren, bare at vi sørger for at av / på-tasten blir trykket inn etter at du holder nede volum opp-knappen, fordi du ellers ikke gir deg lignende resultat. Hvis telefonen fremdeles ikke svarer på dette, bør du prøve neste prosedyre.

RELEVANTE POSTER:

 • Hvordan fikser jeg Motorola Moto G5 svart skjerm av dødsproblem? [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikser jeg Motorola Moto G5-skjermflimrende problem? [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre hvis SIM-kortet ikke blir oppdaget på Motorola Moto G5 (enkle trinn)
 • Hva skal jeg gjøre hvis du ikke kan sende eller motta meldinger på Motorola Moto G5 (enkle trinn)

Andre løsning: Lad telefonen din og gjør Tvungen omstart

Det er mulig at batteriet ble tappet, så i denne delen må du prøve å lade telefonen. Men det er litt mer du trenger å gjøre enn å lade det:

 1. Koble laderen til et fungerende stikkontakt og sørg for at du bruker den originale laderen.
 2. Bruk den originale kabelen til å koble telefonen til laderen.
 3. Uansett om Moto G5 Plus reagerer på laderen eller ikke, la den være koblet til strømadapteren i omtrent 10 minutter.
 4. Etter å ha gitt telefonen litt tid til å lade, trykk og hold volum opp og av / på-tastene i 10 sekunder eller mer for å utføre tvungen omstart.

Et utladet batteri er egentlig ikke et problem, men det er tider når du lar batteriet gå tom for at firmwaren vil krasje, da enkelte tjenester kanskje ikke blir slått av ordentlig. I slike tilfeller har du en telefon som ikke vil svare på grunn av fastvarekrasj, og du har en enhet som ikke vil slå på fordi det ikke er nok strøm. Å gjøre prosedyren ovenfor vil løse problemet, men hvis telefonen fortsatt ikke svarer etter dette, er det på tide å ta det med til butikken slik at en tekniker kan sjekke det for deg.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil sjekke ut:

 • Slik frigjør du frossen Motorola Moto E4 (enkel løsning)
 • Slik løser du Motorola Moto E4 som ikke vil slå på (enkle trinn)
 • Slik løser du ingen SIM-kortfeil på Motorola Moto X4 (enkle trinn)
 • Slik løser du en Moto X4-smarttelefon som kjører veldig sakte etter en oppdatering (enkle trinn)
 • Slik løser du en Moto X4-smarttelefon som ikke kan ringe eller motta telefonsamtaler (enkle trinn)
 • Slik løser du Motorola Moto X4 som ikke slår seg på etter å ha slått av seg selv (enkel løsning)
 • Slik løser du en Moto X4-smarttelefon som sitter fast på den svarte dødskjermen [Feilsøkingsveiledning]