Slik løser du ikke Samsung Galaxy Note 9

Velkommen til en annen del av feilsøkingsserien vår der vi tar sikte på å hjelpe leserne våre som eier #Samsung #Galaxy # Note9 med å løse problemene de opplever med telefonen. Dette er det siste medlemmet av Note-serien av enheter og er den kraftigste modellen så langt. Denne telefonen bruker en 6,4 tommers Super AMOLED-skjerm mens den er under panseret en Snapdragon-prosessor parret med 8 GB RAM. Selv om dette er en solid enhet, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien tar vi tak i Galaxy Note 9 ikke noe problem.

Hvis du eier en Samsung Galaxy Note 9 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.   

Slik løser du ikke Samsung Galaxy Note 9

Problem:Hei, jeg har en Samsung Galaxy Note 9 med et ladespørsmål til deg. I går fungerte telefonen min normalt, men i dag har den problemer med å koble den til laderen. Når jeg har koblet den til stikkontakten og den originale ledningen, vil skjermen slås på, men ladeindikatoren vil ikke lyse. Etter omtrent tre sekunder går den av, ytterligere tre sekunder, den slås på. Denne sakte blitsen fortsetter hvis den blir igjen, men lades aldri. Jeg klarte å få fulladet ved å koble til datamaskinen, men den bærbare datamaskinen min klarte ikke å gjenkjenne telefonen. Nå prøver jeg å få en ny lading på telefonen, men jeg får enten langsom blink fra stikkontakten eller datamaskinen sier at en ukjent enhet er koblet til og nå ikke vil lade. Jeg prøvde å gjøre en myk omstart, rengjør ladeporten med både en nål for å få ut søppel og alkohol,forskjellige Samsung-kabler og forskjellige Samsung AC-adaptere. Med alt dette er jeg ganske sikker på at jeg har slått fast at det er et forbindelsesproblem mellom kabelen og telefonen. Jeg vet at du kan anbefale en tilbakestilling av fabrikken basert på de andre bloggene dine, men jeg lurer på om du tror det er noen fordel å prøve en trådløs ladeplate? Kan det løse problemet mitt for mindre enn kostnaden for en ny telefon? Takk!

Løsning: Før du utfører noen feilsøkingstrinn på denne telefonen, er det best å sørge for at den kjører på den nyeste programvareversjonen. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, foreslår jeg at du laster ned og installerer den først.

Rengjør ladeporten på telefonen

Det er tilfeller der smuss eller rusk som sitter fast i ladeporten på telefonen kan føre til at enheten lades sakte. For å eliminere fremmede partikler som er tilstede i telefonens ladeport, bør du rengjøre denne porten ved hjelp av en trykklukkedunk. Når dette er gjort, prøv å sjekke om telefonen nå kan lade normalt.

Prøv å bruke en annen ladekabel og vegglader

Noen ganger kan en defekt lader og ladekabel forårsake dette problemet. For å sjekke om dette er årsaken til problemet, bør du prøve å bruke en annen ladekabel og vegglader for å lade telefonen.

De neste feilsøkingstrinnene anbefales for programvarerelaterte feil som kan forårsake dette problemet.

Utfør en myk tilbakestilling

Et av de første feilsøkingstrinnene du trenger å gjøre er en myk tilbakestilling. Dette vil oppdatere telefonprogramvaren og løser vanligvis mindre programvarefeil.

 • Trykk og hold inne av / på- og volum ned-tasten i opptil 45 sekunder.
 • Vent mens enheten starter på nytt.

Når telefonen begynner, prøv å sjekke om telefonen kan lade seg normalt.

Sjekk om problemet oppstår i sikkermodus

Det er tilfeller når en app du lastet ned på telefonen kan forårsake problemer. For å sjekke om en tredjepartsapp forårsaker dette problemet, må du starte telefonen i sikkermodus, da bare de forhåndsinstallerte appene får kjøre i denne modusen.

 • Slå av enheten.
 • Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermen med enhetsnavnet.
 • Når 'SAMSUNG' vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 • Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 • Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 • Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 • Slipp volum ned-tasten når du ser 'Sikker modus'.

Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan problemet skyldes en av appene du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Tørk cachepartisjonen på telefonen

Telefonen lagrer bufrede data fra apper i en dedikert partisjon i den interne lagringen. Disse dataene hjelper apper å åpne raskere, noe som gir en bedre mobilopplevelse. Det er imidlertid tilfeller når disse bufrede dataene kan bli ødelagt og kan forårsake problemer med enheten. For å sjekke om dette er årsaken til problemet, bør du tørke cachepartisjonen på telefonen.

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold Volum opp-tasten og Hjem-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når enhetens logoskjerm vises, slipper du bare av / på-tasten.
 • Når Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vil vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 • Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk cache-partisjon'.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'ja' og trykk på av / på-tasten for å velge.
 • Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Utfør en tilbakestilling av fabrikken

Et siste feilsøkingstrinn for å vurdere om trinnene ovenfor ikke løser problemet, er en tilbakestilling av fabrikken. Dette vil tilbakestille telefonen tilbake til sin opprinnelige fabrikktilstand. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør dette trinnet.

 • Forsikre deg om at telefonen er av.
 • Trykk og hold Volum opp-tasten og Hjem-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når enhetens logoskjerm vises, slipper du bare av / på-tasten
 • Når Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vil vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 • Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken'.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 • Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.
 • Når telefonen har startet helt, må du ikke installere noen apper på telefonen din ennå. Forsøk først å sjekke om batteriet tømmes raskt.

Hvis problemet fremdeles oppstår etter å ha utført trinnene ovenfor, kan dette allerede være forårsaket av en defekt maskinvarekomponent, muligens ladeporten. Du kan prøve å bruke en trådløs lader som en midlertidig løsning, men hvis du vil bruke en kablet lader, må du ta telefonen til et servicesenter og fikse det.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, men kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.