Hvordan se filmer og TV-serier frakoblet på Android-enheten din

google-play-tv-

Hvis du er på farten, men som er glad i å se filmer eller TV-serier, er det ingen bedre måte enn å gjøre det enn på en smarttelefon eller et nettbrett. Du har kanskje allerede hørt om Netflix eller har brukt den en stund, men hvis du vil ha et godt alternativ, er Google Play Filmer og TV-appen den beste. Denne appen lar både iOS- og Android-brukere leie filmer for å dampe eller laste ned. Det lar også brukere se det nedlastede innholdet som skal lagres for visning på et senere tidspunkt. Med sin generøse grense på opptil 5 enheter som kan se nedlastet innhold med en enkelt konto, er Google Play Filmer og TV-app faktisk et veldig attraktivt alternativ til tradisjonell Netflix.

Denne appen er kompatibel med smarttelefoner som kjører Android 2.2 oppover og med nettbrett som har Android 3.2 oppover. Den er designet for å spille filmer og for å hjelpe brukerne med å finne filmene de ønsker i Google Play.

Dette innlegget vil fortelle deg hvordan du kan se filmer og TV-show offline på Android-enheten din. Hvis du har spørsmål om noen av trinnene dine eller problemene med å konfigurere appen, kan du sende oss en e-post på lenkene nederst i denne artikkelen.

Husk at videoer som er kjøpt på Google Play, ikke kan lastes ned og spilles av på Android TV-er eller PC-er (med mindre du har en Chromebook).

For det første må du installere Google Play Filmer og TV-appen på enheten din. Du kan gå til Google Play-butikken eller klikke på denne lenken .

Hvordan laste ned videoer på Android-enheten din for offline visning

Etter at du har installert appen, kan du umiddelbart begynne å bla etter favorittfilmene og TV-programmene dine. Dette er hvordan:

 • Bekreft at enheten er koblet til mobildatanettverket eller Wi-Fi hjemme.
 • Gå til Google Play Filmer og TV-appen din, og velg filmen du vil ha.
 • Trykk på nedlastingsikonet som er angitt med den nedovervendte pilen.

Hvordan se en leid film på flere Android-enheter

Som nevnt ovenfor kan bare fem enheter dele det samme leide innholdet. Hvis du har mer enn fem enheter, må du sørge for at du sletter alt nedlastet innhold fra en av de fem første enhetene først. For å gjøre det, følg bare disse enkle trinnene:

 • Åpne Google Play Filmer og TV-appen.
 • Trykk på det røde haken ved siden av det nedlastede innholdet.

Merk: En bruker kan bare laste ned filmer og viser til en enkelt enhet i en enkelt forekomst. Etter at du har lastet ned innholdet, vil du ikke kunne laste det ned igjen til en annen enhet med mindre du først sletter det. Det samme gjelder når du streamer. Ingen Android-enheter skal ha samme nedlastede innhold samtidig. Systemet tillater ikke bare det.

Hvordan velge mobildataforbindelse for å laste ned innhold

Å laste ned eller streame filmer eller show er en datahog, så med mindre du har et ubegrenset databonnement, er det den beste måten å bruke Wi-Fi-tilkoblingen din. Appen er satt til å bruke Wi-Fi når du laster ned videoer som standard, så dette er ikke et problem. Hvis du bestemmer deg for å laste ned innhold via data, følger du trinnene:

 • Åpne Google Play Filmer og TV-appen.
 • Trykk på Meny -ikonet.
 • Gå til Innstillinger .
 • Trykk på Nettverk .
 • Trykk på Last ned på et hvilket som helst nettverk .

Merk: hvis du ikke har noe dataabonnement på enheten, er dette alternativet ikke tilgjengelig.

Hvordan administrere nedlastet innhold

 • Åpne Google Play Filmer og TV-appen.
 • Trykk på Meny -ikonet.
 • Trykk på Innstillinger .
 • Trykk på Administrer nedlastinger .

Alt handler om hvordan du kan se filmer og tv-show offline på Android-enheten din!

Engasjer deg med oss

Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har problemer med Android-enheten din, kan du bare kontakte oss via e-post på [email protected], og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er tidssensitivt, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Når du beskriver problemet, må du være så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne.

GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.