7 beste joggeskoapp for å spore utgivelsesdatoer i 2020

Hvis du er en av dem som er så glad i joggesko at du venter på at de kommer til markedene? Vel, du vil gjerne vite den beste sneaker-appen for dette også, spesielt hvis du venter på utgivelsen av et bestemt merke til joggesko. Gitt det store antallet joggesko som er tilgjengelig i markedet, er det mange valg å tilby.

Noen ganger er det fornuftig å ha appen fra produsenten, spesielt hvis du foretrekker et favorittmerke. Men hvis du elsker joggesko uansett merke, vil du gjerne vite at det er flere apper akkurat nå på Play Store som lar deg spore ankomstdatoen til joggesko. Vi skal snakke om noen av disse beste sneaker-appene akkurat nå for å hjelpe deg med å bestemme deg blant de beste.

Beste joggeskoappene for å spore utgivelsesdatoer

beste sneaker-appen

1) Utgivelsesdatoer for joggesko

Utviklerne hevder at dette er den største appen for alle sneakerheads. Denne appen kommer med en rekke funksjoner som hjelper deg med å spore ankomsten av favorittskoene dine. Utviklerne holder informasjonen oppdatert med det siste fra produsentene, slik at du kan få all informasjonen du trenger med det komplette settet med bilder. Appen, også kjent som Sole Insider, har alternativet "politimann" og "slipp", slik at du får vite hvor populært et bestemt par joggesko er. Dette blir fulgt av informasjon om utgivelsesdato samt forventet pris på joggeskoene.

Merker som Jordan, Nike, Adidas, Ronnie Fieg, Puma og mer er inkludert i dette produktet, så sørg for å sjekke det ut. Hvis det er et grep vi har med appen, er det at brukergrensesnittet er litt utdatert og ikke er i tråd med de nye appene som vi finner i Play-butikken. Men dette bør ikke akkurat være en bekymring for alle, gitt at appen gir deg all riktig informasjon akkurat som annonsert. Appen er gratis å laste ned, og det var annonser, men utvikleren har fjernet dem i den siste oppdateringen. Du trenger en Android-enhet som kjører Android 4.0 eller nyere for å bruke denne appen.

Last ned den nå: her

beste sneaker-appen

2) KicksOnFire

Vi vil ikke bli overrasket om du har hørt om denne appen før. Det er utvilsomt en av de mest nedlastede sneaker-relaterte appene som er tilgjengelige i Play Store akkurat nå. Du vil også finne mye informasjon om joggesko, inkludert siste nytt så vel som historie. Dette er den offisielle appen til kicksonfire.com, som er et populært nettsted som tilbyr all viktig informasjon om joggesko på brukerens fingertupper. Det er unødvendig å si at alle de beste merkene dekkes av denne appen, så du vil ikke finne deg selv å tenke på et par joggesko og ikke finne dem her.

Appen er utrolig populær og har blitt lastet ned nesten 5 millioner ganger. Hver gang du bestiller, vil det være en concierge eller en personlig assistent som hjelper deg gjennom hele prosessen. Å kjøpe joggesko er en utrolig enkel prosess ved å bruke KicksOnFire, så vi anbefaler brukere på det sterkeste å prøve det. Appen krever at brukerne bruker Android 4.1 eller nyere. Appen er gratis å laste ned og har kjøp i appen. Det er også annonser ombord, som kan fjernes med et kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste sneaker-appen

3) JD Sports

Dette er enda en app for å holde øye med joggesko. JD er et velkjent kinesisk e-handelssted, og som vi alle vet, er joggesko og klær betydelig billigere i Kina enn de er i USA. Med dette i bakhodet er det fornuftig å få joggeskoene herfra, da det kan hjelpe du sparer ganske mye penger. Du kan til og med se når det kommer et nytt par joggesko, noe som gjør dette til en app for alle sneakerheads. Leveringstid vil variere avhengig av produktet du velger, men hvis du velger det prioriterte fraktalternativet, har du ingenting å bekymre deg for.

Applisten nevner at det kommer nye sko hver dag fra merker som The North Face, EA7, Puma, Calvin Klein, Vans, New Balance, Tommy Hilfiger, Diadora, Asics, Jordan, Under Armour, Lacoste, Hype, Fila og Reebok. Med dette i bakhodet, bør appen definitivt være på listen over apper du kan ha for joggesko. Direkte søkealternativet lar deg få detaljert informasjon for spørsmålene dine rett når du skriver inn spørringen. Hvis du ikke er overbevist om produktet, kan du til og med sjekke ut dedikerte videoer som er ment for produktene. Samlet sett er JD Sports absolutt anbefalt av oss, spesielt med tanke på at det er gratis og ikke har annonser eller kjøp i appen (utenom skoene du kjøper).

Last ned den nå: her

beste sneaker-appen

4) Nike SNKRS

Vi har snakket om apper som tilbyr joggesko fra en rekke merker, nå skal vi diskutere en app fra en bestemt produsent - Nike - i dette tilfellet. Denne appen, kjent som SNKRS, kommer med en detaljert katalog over alle kommende Nike-joggesko. Du kan også få detaljert informasjon om historien til joggeskoene og hvordan den utviklet seg. Appens produsenter har også utviklet et "tegning", som vil gi deg sjansen til å kjøpe eksklusive sneakers i begrenset utgave før resten av verden gjør det. Forventet er dette en gratis app og har ingen annonser eller kjøp i appen. Du trenger en Android-enhet med minst Android 4.4 eller nyere for å kjøre denne appen.

Last ned den nå: her

beste sneaker-appen

5) Sneaker Crush

Sneaker Crush er en generell app som hjelper deg med å holde øye med alle merker av joggesko og sko. Enten du er noen som liker Nike eller Jordan, vil Sneaker Crush hjelpe deg med å holde deg selv, og de andre millionene eller så brukerne, kjent med alle de kommende sneakerutgivelsene.

Du kan til og med bla gjennom tusenvis av nåværende joggeskooppføringer som er til salgs, inkludert nåværende Air Jordans, Nikes, Adidas ', Yeezy, Off-White, Fear of God, Lebron, og så mange andre valg.

Sneaker Crush er et utmerket valg for å surfe på joggesko som også var ute før din tid. Du kan trykke på "Katalogseksjonen" i appen for å oppdage joggesko som kom i god tid før din tid! De er kanskje ikke tilgjengelige å kjøpe, fortsatt.

Last ned den nå: her

beste sneaker-appen

6) J23 - Jordan utgivelsesdatoer

Leter du etter eksklusiv informasjon om Jordan? Da vil du definitivt sjekke ut appen J23, og gi deg all informasjonen du trenger å vite rundt kommende Jordan sneakerinformasjon, så vel som nåværende produkter. Du holder deg oppdatert med de nyeste utgivelsesdatoene, modellene og prisene for Jordan Brand. J23 holder oversikt over all den informasjonen for å hjelpe deg med å få den mest nøyaktige informasjonen.

Du kan få informasjon om gjenoppretting presset direkte til telefonen din, og du har til og med muligheten til å kjøpe joggesko direkte gjennom applikasjonen.

Last ned den nå: her

5) Adidas BEKREFTET

I likhet med Nikes SNKRS tilbyr Adidas CONFIRMED sin egen katalog med produkter som varierer mellom en rekke størrelser. I motsetning til Nike-tilbudet lar denne appen deg imidlertid spore utgivelsen av et kommende par joggesko og bestille det rett i appen for å få det fra et forhandler i nærheten når det passer deg. Det er veldig enkelt og unngår bryet med å betale i appen. Dette er en offisiell Adidas-app, så du kan være trygg på å få all den nye informasjonen før noen andre.

Når du har plukket skoene dine og valgt forhandleren du vil velge den fra, vil appen gi deg en melding som sier “DU ER BEKREFTET”. Etter dette må du bare gå til forhandleren, vise dem appen og betale pengene for å få joggeskoene. Dette er den beste måten å reservere et par joggesko på forhånd og anbefales på det sterkeste hvis du ikke liker å besøke travle butikker rundt deg.

Dommen på den beste sneaker-appen

Ønsker du å hente deg et nytt par joggesko, eller vil holde deg oppdatert på alle de nye utgivelsene? De fleste av disse appene vil hjelpe deg å holde deg oppdatert på alle de nyeste og kommende joggeskoene fra de mest populære merkene. Noen av disse appene lar deg til og med forhåndsbestille kommende joggesko slik at du ikke bare får dem før de er ute, men også lar deg reservere et sted å få et par før de til og med blir utgitt!

Har du en favorittapp som hjelper deg med å holde øye med nye og kommende sneakerutgivelser? Hør av i kommentarfeltet nedenfor - vi vil gjerne høre fra deg!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.