5 beste visittkortskanner-appen for Android

Visittkort er bærebjelken i hverdagen. Disse praktiske kortene kan selvfølgelig inneholde all informasjon, inkludert telefonnumre, e-postadresser osv., Sammen med navnet. Men med media som i økende grad blir digitale, kan det være ganske vanskelig å lagre hvert nummer og e-post du ser på kortet ditt. Borte er dagene for å legge inn detaljer manuelt på telefonen takket være den beste visittkortskanner-appen som er tilgjengelig i overflod der ute. Disse appene skanner alle detaljene ved hjelp av telefonens kamera og gjenkjenner automatisk tegnene og tallene som er nevnt der.

Den beste visittkortskanner-appen bruker OCR-teknologi, ellers kjent som Optical Character Recognition, gjør det enkelt å skanne dokumenter samt visittkort for tall og andre relevante detaljer. Det er mange apper tilgjengelig der ute, og vi skal snakke om noen få av dem i vår artikkel i dag. Så la oss ta en titt.

Beste visittkortskanner-app for Android

beste visittkortskanner-appen

1) CamCard

Denne appen leveres med et omfattende funksjonssett som gjør den til en av favorittappene for skanning av visittkort der ute. Den har et brukervennlig grensesnitt, slik at du enkelt kan navigere til alle funksjonene. Dens primære jobb er å skanne visittkort og automatisk legge inn disse detaljene i telefonboken din, og CamCard gjør den jobben utmerket. Den leveres også med funksjoner for masseskanning hvis du vil lagre flere kontakter samtidig. Takket være sky-synkronisering kan brukeren av appen finne alle detaljene på tvers av enheter uten å måtte synkronisere informasjonen manuelt.

Det er en Secretary Scan-modus innebygd i appen, slik at du autoriserer sekretæren din til å lagre alle kontakter fra visittkort. Hvis en kontakt på et visittkort du skannet slutter å jobbe i selskapet som er nevnt på kortet og i en nyere virksomhet, vil appen automatisk holde oversikt over det også. Når det gjelder funksjoner og bekvemmelighet, er CamCard en av de beste appene der ute. En god app kommer imidlertid ikke gratis. Den er for øyeblikket priset til $ 0,99 i Google Play Store. Det er ingen annonser i denne appen, men det er kjøp i app for ekstra funksjoner.

Last ned den nå: her

beste visittkortskanner-appen

2) ScanBizCards Lite

Dette er en app som kan synkroniseres direkte med Customer Relationship Management eller CRM-systemer, slik at bedrifter kan lagre detaljer om sine kunder for kundesupport. Den kommer med støtte for CRM-systemer som SalesForce og SugarCRM, som er noen av de populære navnene som går rundt i bransjen. Den retter seg først og fremst mot bedriftskunder, selv om appen også kan fungere bra for individuelle brukere. Appen tilbyr ubegrenset skanning av visittkort, noe som gjør det til et praktisk verktøy for store selskaper.

Mens automatisk gjenkjenning er nøkkelen her, kan brukere også sende filer for manuell transkripsjon. To manuelle transkripsjoner leveres med premiumversjonen, og brukere kan kjøpe mer med et kjøp i appen. Appen har også støtte for tosidige visittkort. Når et visittkort er skannet, kan det lagres som en ny kontakt eller legges til en eksisterende kontakt på telefonen eller nettbrettet. Data synkroniseres mellom enheter, så det er ikke en stor bekymring for individuelle brukere. Dette er Lite-versjonen av appen, som er gratis å laste ned, men kommer med kjøp i appen. Det er imidlertid ingen annonser.

Last ned den nå: her

beste visittkortskanner-appen

3) Microsoft Office-objektiv

Microsoft er ikke fremmed for produktivitetsbaserte apper. Selskapets Office Lens-applikasjon gjør det enkelt å spare visittkort. Den leveres med en håndfull funksjoner i tillegg til bare skanning, noe som gjør dette til en mer enn dyktig bedriftsløsning for alle. Siden skanning ikke er spesielt begrenset til visittkort, kan Office Lens skanne stort sett alt, inkludert dokumenter og andre papirer.

Imidlertid mangler det noen av de andre funksjonene som konkurrerende tilbud gir. Funksjoner som manuell transkripsjon mangler her, selv om automatisk gjenkjenning fungerer ganske greit på appen. Office Lens har en dedikert visittkortmodus hvis det er alt du leter etter. Du kan ha detaljene lagret på systemet ditt eller ha det i skyen ved hjelp av Microsoft OneNote. Best av alt, appen er helt gratis å laste ned og har ingen annonser eller kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste visittkortskanner-appen

4) Visakortleser av ABBYY

Selv om det er flere kandidater til toppkronen, blir Business Card Reader av ABBYY høyt vurdert av eksperter som den beste appen der ute. Det kan skanne og lagre visittkortinformasjon på enhetene dine på opptil 25 språk, noe som gjør det til et ekstremt funksjonelt tilbud. Videre gir den prisbelønte OCR-teknologien presis nøyaktighet når man gjenkjenner små detaljer på et visittkort. Det kan også smart oppdage kantene på et visittkort og fjerne det tilsvarende, og dermed hjelpe deg med å opprettholde et profesjonelt visittkort.

Data her er sikkerhetskopiert over smarttelefonen, nettbrettet og PCen, så du har mange muligheter for å synkronisere dataene dine. Kontakter en gang skannet kan deles på tvers av plattformer, inkludert via e-post i JPEG eller som en standard VCard-fil. Appen kommer gratis, men med annonser og kjøp i appen. Vi anbefaler på det sterkeste å få den betalte lisensen for den typen funksjoner den tilbyr. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.0.3 og nyere.

Last ned den nå: her

beste visittkortskanner-appen

5) CardHQ

Vi lagrer den beste visittkortskannerappen for det siste her, da CardHQ er et tilbud som kommer med massevis av funksjoner, men som ikke ber om en eneste krone fra kundene. Visittkort skannes på bare tre sekunder, noe som gjør dette til et praktisk verktøy for bedrifter og enkeltpersoner. Brukere kan skanne ubegrenset antall visittkort med denne appen, som er en annen stor bonus. Når du har skannet en kontakt på enheten din, kan du enkelt dele den via sosiale medieplattformer, inkludert WhatsApp, Twitter, e-post etc.

Den leveres med støtte for flere språk, med muligheten til å skanne flere visittkort samtidig. Automatisk gjenkjenning fungerer ganske greit, og brukere bør ikke møte noen problemer med hensyn til ytelse. Du trenger en smarttelefon eller et nettbrett som kjører Android 4.1 eller nyere for å bruke denne appen.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.