Løst Samsung Galaxy S7 gjenkjenner ikke microSD-kort

#Samsung #Galaxy # S7 er en av de flere Android-smarttelefonene som er tilgjengelige i markedet med et utvidbart lagringsalternativ. Denne modellen har en intern lagring på enten 32 GB eller 64 GB. Hvis dette ikke er nok til å lagre dataene dine, kan du utvide dette ytterligere ved å legge til et microSD-kort, da telefonen har plass til et microSD-kort på opptil 256 GB. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S7 som ikke gjenkjenner microSD-kortproblemer og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S7 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S7 Gjenkjenner ikke microSD-kort

Problem: I noen måneder (rundt midten av vinteren) nå når telefonen min slo seg av og slo på igjen (omstart, batteritap osv.), Ville ikke SD-kortet mitt dukke opp en stund. Det vil gå rundt 30 minutter. Hvis det tok lengre tid, ville jeg tørke av systembufferen, og SD-kortet ville vises, selv om det fremdeles ville vises etter en stund. Nylig vises ikke SD-kortet mitt i det hele tatt. Det er et Samsung-merke på 64 GB SD-kort jeg hadde siden utgivelsen av s5, og jeg hadde s7 siden utgivelsen og har brukt det samme SD-kortet. Helt siden SD-kortet mitt sluttet å vises og ikke returnerte, prøvde jeg å tørke systembufferen, men det vises ikke. Jeg prøvde det også på den gamle s5-en min, og den kan lese kortet og jeg får tilgang til alle filene. Jeg prøvde å sette inn kortet også.Jeg startet opp i sikker modus og fremdeles vises ikke kortet Rundt det tidspunktet dette begynte å skje der det ville forsinke utseendet til sd-kortet mitt, ble det kaldt til der s7-batteriet mitt ville falle ekstremt raskt (fra 15 til dødt på sekunder) . Jeg har ennå ikke prøvd en tilbakestilling av fabrikken, jeg vil først vite om de andre alternativene mine.

Løsning: Siden kortet fungerer uten problemer når det settes inn i S5, er det en mulighet for at problemet kan skyldes telefonen din. For å fikse dette, prøv å rengjøre microSD-kortsporet først ved å bruke en trykklukkedunk, da skitt som sitter fast i denne porten, kan forhindre at telefonen leser kortet. Når dette er gjort, kan du prøve å sjekke om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, bør du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken. Ikke glem å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du tilbakestiller.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 Gjenopprette korrupte microSD-kortdata

Problem: Hei, jeg har problemer med å finne bildene mine som ble lagret på SD-kortet mitt. Jeg er sikker på at det skjedde etter en nylig oppdatering. Når jeg går inn i lagrings- og lagringsinnstillinger, sier sd-kortet at det er ødelagt. De eneste tilgjengelige alternativene er å 'sette opp' SD-kortet, men det advarer om at filer vil gå tapt. Jeg vil desperat ikke miste disse, da de er av døtrene mine første året. Jeg har prøvd å koble telefonen til den bærbare datamaskinen for å se om jeg får tilgang til SD-kortet på den måten, men har ikke hatt noe glede. Er det noen måte å lagre disse bildene på ??

Løsning: Du kan prøve å bruke et datagjenopprettingsprogram som Recuva for å gjenopprette dataene på microSD-kortet. Dette er et program som du installerer på datamaskinen din, men for at dette skal fungere, skal datamaskinen din kunne lese microSD-kortet.

S7 gjenkjenner ikke 128 GB microSD-kort

Problem: God morgen, jeg kjøpte en 128 GB Toshiba Exceria M302 Micro SD for å bruke den i min S7, men telefonen gjenkjenner den ikke etter formatet. Telefonen gjenkjenner det eldre 32 GB microSD-kortet mitt, så telefonen er bra. I spesifikasjonene til telefonen står det at den støtter opptil 256 GB mikrokort. Kan du hjelpe meg med dette? Er det noe jeg kan gjøre for at det skal fungere? Er kortet feil? Er kortet ikke kompatibelt med denne telefonen? Takk skal du ha.

Løsning: Du bør først bekrefte at kortet fungerer ved å få det lest av datamaskinen din. Hvis det ikke kan leses, kan det være feil på kortet, i så fall må du skaffe deg et nytt. Hvis kortet kan leses, kan du prøve å formatere det ved hjelp av FAT32-filsystemet og deretter sette det inn i telefonen. Telefonen din skal nå gjenkjenne microSD-kortet.