De 10 beste e-postappene for Android - Droid Guy Apps Review

E-post regnes som en av de eldste og mest brukte kommunikasjonsmåtene. Vi pleier å motta og sende e-post hver eneste dag. E-post fra våre kjære, venner fra fjernt hold eller til og med motta e-post fra jobb og e-postklient. Vil du vite e-postappen for Android?

Ideelt i disse dager har de fleste av oss ikke lenger tid til å åpne våre personlige datamaskiner bare for å lese en e-post som vi nettopp har mottatt, spesielt når du ikke er hjemme og bokstavelig talt ikke har tilgang til en datamaskin. Heldig for oss er det nå mulig på smarttelefonene våre. Dermed stoler vi på vår Android-e-post for å hjelpe oss med det.

De fleste enkeltpersoner har mer enn en e-post fra forskjellige e-postleverandører, de ønsker å håndtere dem sammen i en enkelt app. De fleste Android-e-postapps fra tredjeparter fungerer like bra, men det kan også være en fordel å bare bruke en enkelt app individuelt for hver konto. Her inne har vi samlet en liste over de beste e-postappene for Android-enheter. De fleste av disse beste e-postappene er gratis å laste ned.

E-postapper for Android-enheter

E-postapper

1. Gmail

Gmail-appen kommer som et forhåndsinstallert program på de fleste Android-smarttelefonenheter. En av de mest populære appene, og regnes som et av de største navnene når det gjelder e-postapper android. Gmail-tjenesten ble lansert i 2004 levert av Google. Først var det kun en invitasjon, men senere ble det utgitt for publikum innen år 2007, slik at en lagringskapasitet på 1 GB hver bruker for øyeblikket gir brukerne minst 15 GB lagringskapasitet sammenlignet med andre e-posttjenester der de bare tillater opptil 5 MB. Oppdatert har Gmail et estimat på rundt 1 milliard brukere med høyest vurdering på 4,4. på Google Play. Og siden det er en Google-tjeneste, har de fleste Android-brukere en Gmail-e-postadresse.

Gmail-appen anses å være en av de beste og enkleste appene å bruke. En brukervennlig app som organiserer innboksen din på en pent måte og sorterer dem i forskjellige og separate mapper. Gmail tillater også administrering av flere Gmail-kontoer og e-posttjenester for enkelt å sende e-postklienter. Annet enn det, kan det også imøtekomme andre e-posttjenester fra andre leverandører som yahoo mail, outlook.com og lignende.

Last ned den nå: Google Play

Beste e-postapp

2. Microsoft Outlook

I 1997 kjøpte og overtok Microsoft e-posttjenesten fra Bhatia og Smith, som da ble kalt HoTMail. Det var da verdt et estimert beløp på rundt $ 400 millioner, hvorpå det ble omdøpt til Windows Live Hotmail. Men det var ikke før i 2013 da det igjen ble omdøpt til Outlook.com til nå.

Betraktet som en av de beste e-postappene for Android-apper som støtter og fungerer med Office 365, Microsoft Exchange, Gmail, Yahoo Mail og til og med de gamle Hotmail-kontoene.

En viktig funksjon i Outlook er den fokuserte innboksen. Muligheten til å oppbevare og filtrere e-post, vedlegg, kontakter og kalender øverst på skjermen for enkel tilgang, slik at du ikke går glipp av en eneste av dem, og den har nå en ny funksjon Ikke forstyrr, selv om den bare er tilgjengelig for nå på iOS-enheter.

Du kan laste ned Outlook-apper på Google Play gratis på Android-enheten din.

Last ned den nå: Google Play

E-postapp for Android

3. Gnist

En enkel, samarbeidende e-postapps for android laget av Readdle. Det tar kontroll over e-postinnboksen din ved å fokusere og prioritere e-post i henhold til dens betydning. Det fjerner også innboksen din på et øyeblikk.

En av de beste funksjonene som Spark har å tilby er muligheten for støyreduksjon. Det betyr ganske enkelt at du bare får beskjed fra folk om at du velger å bli varslet når en e-post fra dem ankommer. Du har muligheten til ikke å bli varslet for hver mottatt e-post. I utgangspunktet å kunne se viktige meldinger først fra virkelige mennesker, siden viktige e-poster blir presset til toppen.

Du kan laste ned Spark-apper på Google Play gratis på Android-enheten din.

Last ned den nå: Google Play

Proton Mail beste e-postapp

4. ProtonMail

En annen best e-postapp er ProtonMail utviklet av Proton Technologies. En e-postapp ideell for sikkerhetsinnstilte brukere. Hovedfunksjonen er end-to-end e-postkryptering. Dette betyr at bare avsenderen og mottakeren av meldingen kan lese e-postmeldingen, noe som gjør det umulig for noen å gjøre det. I utgangspunktet er alle meldingene lagret i et kryptert format på en server, og serveren er også kryptert. Det vil da være null tilgang bortsett fra det som er nevnt ovenfor, ikke engang ProtonMail. Med det anses ProtonMail å være verdens største krypterte e-posttjeneste.

ProtonMail-appene er gratis å laste ned på Google Play på Android-enheten din.

Last ned den nå: Google Play

Aqua Mail-appen

5. Aqua Mail

Neste beste e-postapp utviklet av MobiSystems er Aqua Mail. Anses å være go-to-app for dine daglige e-postbehov, der du enkelt kan sette den opp for andre e-postleverandører som Yahoo, Outlook, Apple, Gmail og mye mer. Du kan ganske enkelt få tilgang til alle e-postkontoer fra en enkelt app.

Med tanke på sikkerheten og personvernet, holder ikke Aqua Mail oversikt over passordet ditt. Den bruker også sterke og nyeste krypteringsprotokoller. På samme måte forhindrer det også falsk e-post.

En annen funksjon er det brede utvalget av småprogram og kan også synkroniseres gjennom kalendere og kontakter. Push Notification støttes også av Aqua Mail.

Selv om appen er gratis å laste ned på Google Play på Android-enheten din, men du vil motta annonser kontinuerlig etter hver e-post du sender. Og de fleste av de nye og nyttige funksjonene kan bare fås med pro-versjonen.

Last ned den nå: Google Play

Blue Mail

6. Blue Mail

Blue Mail er en e-postapps for android utviklet av Blix. Denne e-postappen er et annet godt valg for den beste e-postappen for Android-smarttelefonenheter. Den kan støtte et bredt utvalg av e-postleverandører som Yahoo, Outlook, Gmail og Office 365 for å nevne noen. Den kan også støtte andre Microsoft Exchange-, POP3- og IMAP-e-postklienter virtuelt. Denne e-postappen anses å være det beste alternativet for Gmail å bruke til e-postklienten.

Appfunksjonene inkluderer tilpassbare innstillinger og varslingsformater for hver e-postkonto. Og det kommer også med et mørkt modus-tema, noe som gjør at e-postene deres ser fine ut og gir et gunstig lesemiljø.

Appen er helt gratis å laste ned på Google Play på Android-enheten din, men siden Blue Mail har egne servere, er noen ganske bekymringsfulle om det er trygt eller ikke. Mens andre tenker på deres sikkerhet og privatliv, har andre ikke noe imot det.

Last ned den nå: Google Play

Edison e-postapp

7. E-post av Edison

En annen beste e-postapp for Android er Email av Edison. En annen pålitelig app som også kan støtte en rekke flere og ubegrensede kontoer fra forskjellige e-postleverandører. Du kan trygt glede deg over Yahoo Mail, Outlook, Gmail, iCloud og mye mer. Motta e-post fra klienten og kan også sende en e-postklient.

Funksjonene inkluderer reisevarsler, sveipekontroll som kan tilpasses og konfigureres, og du kan også administrere e-postkontoer i kategorier og lar deg raskt søke i innholdet i innboksen din fra listen over mapper. Derfor blir det mindre graving av meldinger og sparer deg litt tid. Annet enn det, er det også gjort tilgjengelig for Android-slitasje drevet av Googles WearOS.

En annen funksjon å se på er at den har en innebygd assistent, som kanskje er den beste delen av denne appen. Assistenten gir i utgangspunktet vedlegg og lister over for eksempel strømregninger, kvitteringer, uten å måtte åpne e-postmeldingen.

Last ned den nå: Google Play

MyMail Android-e-post

8. MyMail

Et annet bedre alternativ som et alternativ til Gmail-appen er MyMail-appen. En e-postapp som lar deg enkelt administrere flere kontoer samtidig. Uansett om det er Gmail, Yahoo Mail, Outlook, AOL, iCloud og andre e-postklienter fra IMAP og POP3 gmail, sikrer denne appen dem alle på ett sted.

En brukervennlig app som bare trenger e-postadressen og passordet ditt, og du er god å gå. En enkel prosess som gjør kommunikasjonen raskere. Selv om denne appen kanskje ikke anses å ha de høyeste funksjonene enn andre android-e-postapper der ute, men den bringer og tilbyr faktisk de nødvendige funksjonene for en e-postapp. Det samme med AquaMail-e-postappen, den har også annonser hver gang en e-post blir sendt.

Last ned den nå: Google Play

TypeApp e-post

9. TypeApp

TypeApp er en annen spennende beste e-postapps for Android-enheten din. En e-postapp som teknisk sett gjør det meste du forventer i en e-postapp. Funksjonene inkluderer støtte for et bredt spekter av e-postleverandører, push-varsler støttes også, en konsolidert innboks og støtter også gruppepost. Dette er noen av funksjonene i TypeApp e-postapp.

Yahoo Mail, Gmail, Outlook, Office 365 er noen av e-postleverandørene som TypeApp støtter, du kan se og synkronisere dem som en konsolidert innboks, mens det samtidig støttes push-varsler. En annen flott ting med denne e-postappen er at du raskt og enkelt kan sende e-post til mer enn 1 mottaker samtidig med Share Group-funksjonen. Du kan opprette en delingsgruppe mellom kontaktene dine fra jobb og personlige kontoer, der hvert medlem av gruppen kan ha tilgang til e-postkontoer som er sendt og mottatt, og du kan også sende e-postklienter.

En morsom funksjon av denne appen er at den kan støtte Android-slitasje med Googles WatchOS. En annen funksjon for å vurdere det muligheten til å gjøre noen modifikasjoner og tilpasse innstillinger og velge temaer.

Det er en gratis versjon for å laste ned denne appen på Google Play på Android-enheten din. Hvis du vil bruke og få tilgang til tilleggsfunksjonene, må du kanskje oppgradere til en pro-versjon mot et gebyr for å kunne gjøre det.

Last ned den nå: Google Play

Boxer e-postapp

10. Bokser

Den siste og definitivt ikke den minst beste e-postappen for Android er Boxer App. Denne appen kan også være et godt valg som et alternativ for andre etablerte Android-e-postapper. Den støtter også flere kontoer fra andre e-postleverandører som Gmail, Exchange, Yahoo Mail, Hotmail, Office 365, Outlook for å nevne noen.

Denne appen har en lang liste med forhåndskonfigurerte meldinger der du ikke lenger trenger å skrive ut svaret ditt til e-postklienten ved å bare velge fra listene. Det sparer deg tid til å fokusere på annet arbeid også. De spennende funksjonene inkluderer et bredt utvalg av snarveier, og du kan ta med e-post til arkiv, søppel eller blokkere e-post ved å bare sveipe den. Annet enn det, er det også 12 andre alternativer du kan tilpasse.

Det er tre tilgjengelige versjoner å velge mellom:

en. Boxer for Exchange som bytter støtte fra Boxer Pro og Boxer Pro + Exchange.

b. Boxer Pro støtter flere kontoer, tilpassede svar og tilpasset signatur.

c. Boxer Pro + Exchange er i utgangspunktet bare en ekstra Exchange-støtte.

Last ned den nå: Google Play

Hva er din favoritt e-postapp? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.