Samsung Galaxy S6 Langsom lading og andre relaterte problemer

Velkommen til en annen del av feilsøkingsserien vår der vi tar sikte på å løse Samsung Galaxy S6-problemene som leserne våre opplever. I denne siste delen av serien vil vi håndtere Galaxy S6 langsom lading problem og andre relaterte problemer. Når du bruker hurtiglader på telefonen, skal enheten kunne lade opptil 35 prosent av batterikapasiteten fra 0 prosent på 10 til 15 minutter. Noen ganger er dette ikke tilfelle, da det tar ganske lengre tid å lade. Dette og andre relaterte problemer er det vi vil prøve å løse i dag.

Samsung Galaxy S6

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S6 Langsom lading

Problem: Hei, når jeg lader Galaxy S6 med den originale laderen, men ettermarkedskabelen, lades den fint, men hvis jeg bruker den originale kabelen, gir den en advarsel om "langsom lading" og lades sjelden over 70%. Jeg har en mophie-sak på telefonen min og er ikke sikker på om det i det hele tatt påvirker det. Jeg har prøvd å lade både uavhengig, og sammen, og det nekter å fungere, men hvis jeg slår ut den originale kabelen for en billig, fin, lang eller kort, fungerer den perfekt. Dette inkluderer ALLE “originale” (hvite Samsung) kabler. Løsningen kan synes å være enkel (kjøp en ny kabel), men mens jeg reiser, er dette ikke så tilgjengelig som jeg ønsker, og det plager meg også at dette problemet eksisterer. Gi meg beskjed hvis det er noe du kan gjøre for å hjelpe

Løsning: Det ser ut til i dette tilfellet at den originale kabelen som fulgte med telefonen din, har et problem. Den mest sannsynlige årsaken bak dette er at det kan være noen løse ledninger i denne kabelen, som vanligvis er tilfelle hvis den hele tiden er viklet eller bøyd. Den beste løsningen så langt i dette tilfellet er å bruke en annen ladekabel.

Hvis du ikke har tilgang til en annen kabel, må du eksperimentere med den gamle kabelen.

  • Prøv å se etter den beste plasseringen av ladekabelen der den lader telefonen uten problemer.
  • Rengjør ladekabelens metallkontakter. Tilstedeværelse av smuss i kontaktene kan vanligvis forårsake ladeproblemer.

S6 lades ikke

Problem: Hei, telefonen min har et ladeproblem. Det lades ikke i det hele tatt. Jeg prøvde med en annen lader og lading på datamaskinen gjorde også soft reset, men ingenting hjalp. I det øyeblikket batteriet døde, og jeg kunne ikke slå på telefonen. Det svarte da jeg holdt på av / på-knappen og volum ned-knappen, men det var 0% batteri, så det ble slått av umiddelbart ... Det skjedde også for noen måneder siden, men så mykt tilbakestilling og lading med datamaskinen hjalp. Nå prøvde jeg alt og ikke hell ... Jeg vil være veldig takknemlig hvis du kan hjelpe meg. Takk skal du ha

Løsning: Det er bare noen få alternativer igjen for deg å gjøre i dette tilfellet. Forsøk først å rengjøre ladeporten på telefonen din med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol. Tilstedeværelsen av smuss eller fremmedlegemer i denne porten kan forhindre at telefonen lades. Du bør også prøve å bruke en annen ladekabel og lader når du lader telefonen.

Hvis trinnene ovenfor mislykkes, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

Noen mulige årsaker til at dette skjer inkluderer

  • Batteriet er allerede defekt
  • En defekt strøm IC
  • Dårlig telefonladeport

S6 Batteridreneringsproblem etter programvareoppdatering

Problem: Helt siden jeg gjorde denne oppdateringen, står det systemoppdatering noe i App Manager i innstillingene, og batterilevetiden min har gått til skit, for eksempel var batterilevetiden min 59, og da jeg var på telefonen ikke mer enn 2 sekunder og gikk fra 59 til 39 prosent, og da jeg satt der og så på telefonen min for å finne ut hva telefonen min gjorde, så jeg den hoppe 1% hvert minutt da den ville telle ned, jeg tømte telefonen min helt døde lad opp telefonen min oh min telefon varer ikke engang 2 timer. Jeg er fulladet nå siden oppdateringen. Hva kan du gjøre for å hjelpe meg takk

Løsning: Hvis dette problemet bare oppstod rett etter programvareoppdateringen, er det mulig at data fra den gamle programvareversjonen fortsatt er i telefonen. Disse dataene blir vanligvis slettet under oppdateringsprosessen, men det er tilfeller når de blir igjen. Når dette skjer, forårsaker det en konflikt med den nye programvareversjonen som forårsaker alle slags problemer, inkludert denne. For å løse dette problemet, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine og deretter tilbakestiller fabrikken.

Hvis problemet fremdeles oppstår etter en tilbakestilling, foreslår jeg at du sjekker telefonen din ved et autorisert servicesenter, da du kanskje trenger et nytt batteri.

S6 Lades plutselig ikke

Problem: Tidligere i dag lades telefonen min helt fint, og nå vil den ikke lade seg i det hele tatt. Den er død nå, og når jeg legger den på laderen, vil energiskiltet komme på, men det vil ikke lade seg. Hva gjør jeg?

Løsning: Prøv å bruke en annen lader når du lader telefonen (dette inkluderer en annen ladekabel og ladeblokk). Sørg for å koble telefonen til laderen i minst 20 minutter før du slår den på.

Du bør også prøve å rengjøre ladeporten på telefonen, fordi en skitten port også kan forhindre at telefonen lades. Bruk en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol for å rengjøre porten.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket, da dette allerede kan være et maskinvarerelatert problem.

S6 batteri tømmes raskt

Problem: Jeg brukte knapt telefonen på jobben. På kvelden når jeg går for å forlate batteriet, vil det si omtrent 55%. Jeg prøver å bruke Facebook eller YouTube, og telefonen min vil fryse. Nekter å låse eller låse opp. Det vil strømforsyne. Så kom med “kritisk lavt batteri” på enten 2%, 1% eller 0%. Den er bare 8 måneder gammel, men det gjør meg gal. Det har skjedd hver dag de siste 5 dagene.

Løsning: Prøv å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus først, og se om problemet fortsatt oppstår. Denne prosessen vil slette de midlertidige dataene på telefonen din, som hvis de er skadet kan forårsake dette problemet.

En annen faktor du bør sjekke er om en app du installerte forårsaker dette problemet. Start telefonen i sikkermodus, og observer om problemet oppstår i denne modusen. Hvis den ikke gjør det, er det veldig sannsynlig at den skyldes en app du lastet ned til telefonen. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Et siste feilsøkingstrinn du kan gjøre er en tilbakestilling av fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør denne prosedyren.

Hvis trinnene ovenfor mislykkes, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket, siden batteriet allerede kan være svakt.

S6 Intermitterende lading

Problem: Når strømledningen er koblet til, begynner den å starte og slutter å lade mye, og starter deretter igjen. Noen ganger vil ikke lade i det hele tatt. Telefonen merker i det hele tatt når dette skjer. Veldig frustrerende!

Løsning: Dette problemet skyldes vanligvis en defekt ladekabel eller en skitten telefonladeport. Prøv å bruke en ny ladekabel når du lader telefonen. Du bør også rengjøre telefonens ladeport ved å bruke en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol.

S6 blir veldig varm

Problem: Telefonen er SUPER varm. Det har blitt mer varmt de siste to ukene. Jeg har slettet de få ekstra appene jeg har lastet ned, ryddet cachen min .. i går kveld plugget jeg den inn ettersom batteriet var på omtrent 43%, og faller lett selv når ingenting er åpent (DET jeg VET OM) koblet ut det et par timer senere, var på 100%. Våkn opp 8 timer senere, og den var helt død. Jeg har brukt forskjellige ladere osv. Det er varmt hele tiden nå, selv med dekselet av. Fortell meg hva du skal gjøre for å fikse dette! Tusen takk på forhånd for vurderingen av hjelp!

Løsning: Kan du fortsatt slå på telefonen? Hvis du kan, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken. Ikke installer noe på telefonen din etter tilbakestillingen ennå. Observer først hvis problemet fremdeles oppstår. Hvis det gjør det, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter, da dette allerede kan være et maskinvarerelatert problem.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.