Slik løser du Samsung Galaxy Note 8 som holder på å fryse og halte (enkle trinn)

Konstant frysing og forsinkelser forekommer ofte blant andre symptomer på ytelsesforringelse i mobile enheter. Med tid og konstant bruk vil smarttelefonen din til slutt bremse, akkurat som alle andre elektroniske enheter som bremser ned fra slitasje. Og det er normalt. Men når en ny kraftig smarttelefon som Galaxy Note 8 opptrer på denne måten tidlig, så er det allerede en annen historie. Det er mange faktorer som kan føre til at de samme problemene oppstår på nye enheter. I de fleste tilfeller er programvareproblemer funnet å være den underliggende årsaken. Det kan skyldes en appfeil, dårlige oppdateringer, programvarefeil, tilfeldige feil, systemkrasj og lignende. Alle disse kan korrigeres av noen løsninger. Men hvis en skadet maskinvarekomponent er skyld i, er det mest sannsynlig at det er behov for service for å løse problemet.Fremhevet nedenfor er blant de anbefalte løsningene og potensielle løsningene du kan prøve hvis du noen gang trenger hjelp til å håndtere fryseproblemer og forsinkelser på Samsung Galaxy Note 8. Henvis gjerne til de gitte prosedyrene når du er klar til å feilsøke din enhet.

Før du går videre, hvis du fant dette innlegget fordi du prøvde å finne en løsning på problemet ditt, kan du prøve å besøke feilsøkingssiden til Galaxy Note 8, siden vi allerede har adressert de fleste av de ofte rapporterte problemene med telefonen. Vi har allerede gitt løsninger på noen av problemene som er rapportert av leserne, så prøv å finne problemer som ligner på din, og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, og hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du fylle ut spørreskjemaet for Android og trykke på send.

Første løsning: Tving lukk bakgrunnsapper og start deretter telefonen på nytt.

Bakgrunnsapper refererer til appene du nylig har brukt, men ikke lukket. Disse appene er i standby-modus og kjører i bakgrunnen. Hvis noen av disse bakgrunnsappene krasjer, er det større sjanse for at andre apper eller selve telefonsystemet kan bli påvirket. Som et resultat, kan det hende at enkelte apper ikke fungerer eller fungerer slik de er ment, ettersom telefonsystemet ditt ikke fungerer like bra. For å utelukke dette fra mulige utløsere, kan det hjelpe å tvinge bakgrunnsapper til å lukke. Slik gjør du det på notat 8:

 1. Trykk på nylige apper- tasten nederst til venstre på skjermen. Hvis du gjør det, vises en liste over de nylig brukte appene dine.
 2. For å lukke en enkelt app, trykk på appen fra listen og dra den til venstre eller høyre. Alternativt kan du bare trykke på X.
 3. For å lukke alle de siste appene samtidig, trykk på alternativet for å fjerne alt i stedet.

Start telefonen på nytt for å bruke de nye endringene.

Andre løsning: Start i sikker modus og diagnostiser applikasjoner.

For å avgjøre om en tredjepartsapp forårsaker at Note 8 hele tiden fryser og forsinkes, prøv å aktivere sikker modus på enheten din. Alle tredjepartsapper er deaktivert i denne modusen, så det blir lettere for deg å isolere problemet. Følg disse trinnene for å starte Galaxy Note 8 i sikker modus og diagnostisere appene dine:

 1. Slå av telefonen.
 2. Trykk og hold deretter på strømknappen forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når Samsung-logoen vises, slipper du av / på-knappen.
 4. Rett etter at du slipper av / på-knappen , trykker du på og holder nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til telefonen starter på nytt.
 6. Da bør du se merket Sikker modus nederst til venstre på skjermen. På dette tidspunktet kan du slippe V olume Down-tasten.

Hvis problemet ikke oppstår i sikker modus, betyr det at noen av de nedlastede appene dine forårsaker det. Den appen må derfor fjernes. På dette tidspunktet kan du begynne å avinstallere individuelle apper du mistenker, mest sannsynlig den siste appen du har lastet ned før telefonen begynner å fryse eller lagre. Følg disse trinnene for å avinstallere mistenkte apper:

 1. Fra Hjem -skjermen, sveiper du opp på et tomt område for å åpne Apps skuffen.
 2. Trykk på Innstillinger> Apper.
 3. Trykk på ønsket program i standardlisten eller trykk på 3 prikkikon> Vis systemapper for å vise forhåndsinstallerte apper.
 4. Trykk på ønsket applikasjon.
 5. Trykk på Avinstaller.
 6. Trykk på Avinstaller igjen for å bekrefte handling.

Etter å ha avinstallert mistenkte apper, må du starte telefonen på nytt for å bruke de nye endringene og på samme måte oppdatere systemet. Se om det løste problemet.

Tredje løsning: Tørk cachepartisjonen på telefonen.

Midlertidige filer som er lagret som hurtigbuffer i telefonsystemet ditt, kan også forårsake etterslep og fryser når de krasjer eller blir ødelagt. For å sikre at dette ikke er det som forårsaker problemer, kan det hjelpe å tørke cachepartisjonen på Samsung Galaxy Note 8. Slik gjør du det:

 1. Trykk på Volum opp, Hjem (Bixby) og Av / på-knappene samtidig i noen sekunder.
 2. Når Android-logoen vises, slipper du alle knappene og venter på at alternativene for Android-gjenopprettingsmenyen skal vises.
 3. Fra Android-gjenopprettingsmenyen , trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere eller velge alternativet for å tørke cachepartisjon .
 4. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte valget.
 5. Trykk på Volum ned-tasten til Ja er uthevet.
 6. Trykk deretter på av / på-knappen for å bekrefte.
 7. Vent til tørk cache-partisjonen er fullført, og når alternativet Reboot system now er uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte telefonen på nytt.

I motsetning til hovedtilbakestilling påvirker ikke tørking av cachepartisjon dataene dine som er lagret i internminnet, så det vil ikke føre til tap av data.

Fjerde løsning: Oppdater programvaren til den nyeste versjonen.

Installering av den siste firmwareoppdateringen for Note 8 kan være nøkkelen til å løse problemet, spesielt hvis systemfeil er skylden. Oppdateringer tilbyr ikke bare nye funksjoner, men også fikser oppdateringer for å adressere eksisterende feil som påvirker visse enheter. Slik får du dette til:

 1. For å se etter programvareoppdatering på Notat 8, åpner du Apps- skuffen.
 2. Gå deretter til Innstillinger.
 3. Trykk på Programvareoppdatering .
 4. Velg alternativet for å laste ned oppdateringer manuelt.
 5. Trykk på OK og deretter på nytt .
 6. Når omstartsmeldingen vises, trykker du på OK for å bekrefte.

Femte løsning: Tilbakestill telefonen til fabrikkinnstillingene og sett den opp som ny.

En master reset kan betraktes som det siste alternativet hvis ingenting annet fungerer. Det kan være en mer kompleks systemfeil som får enheten til å krasje og sette seg fast. Dette vil slette alt fra telefonsystemet ditt, inkludert din personlige informasjon og tilpasninger. Når det er sagt, er det nødvendig å lage sikkerhetskopi før du går videre til disse trinnene:

 1. Trykk på Volum opp, Hjem (Bixby) og Strømknappene samtidig i noen sekunder.
 2. Når Android-logoen vises, slipper du alle knappene og venter på at alternativene for Android-gjenopprettingsmenyen skal vises.
 3. Fra Android-gjenopprettingsmenyen , trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere eller velge slett data / tilbakestillingsalternativ .
 4. Trykk deretter på av / på-knappen for å bekrefte valget.
 5. Trykk på Volum ned-tasten til Ja - slett alle brukerdata er uthevet.
 6. Trykk deretter på av / på-knappen for å bekrefte valget . Dette vil starte master reset.
 7. Når tilbakestillingen er ferdig, er alternativet Reboot system now uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte telefonen på nytt.

Alternativt kan du tilbakestille Note 8 gjennom innstillinger. Dette er hvordan:

 1. Sveip opp på et tomt sted fra startskjermbildet for å åpne Apps- skuffen.
 2. Trykk på Innstillinger .
 3. Gå til Cloud og kontoer.
 4. Trykk på Sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Hvis du gjør det, kan du lage en sikkerhetskopi av viktige data før du tørker dem alle.
 5. Etter å ha opprettet sikkerhetskopier, gå tilbake til Innstillinger- menyen.
 6. Trykk på Generell ledelse.
 7. Bla til og trykk på Tilbakestill.
 8. Velg deretter tilbakestilling av fabrikkdata fra de gitte alternativene.
 9. Trykk på Tilbakestill for å fortsette.
 10. Hvis du blir bedt om det, oppgir du legitimasjonen din.
 11. Trykk på Fortsett .
 12. Trykk deretter på Slett alt for å bekrefte tilbakestillingen.

Vent til telefonen starter på nytt, og deretter kan du begynne å konfigurere enheten som ny. Alt skal fungere ordentlig da. Ellers trenger enheten din service.

Reparasjonsmuligheter

Du kan vurdere å ta enheten din til et Samsung-servicesenter og få den diagnostisert av en tekniker for eventuelle indikasjoner på maskinvareskade. Samsung Galaxy Note 8 kan ha pådratt seg en slags fysisk eller væskeskade fra et tidligere fall eller væskeeksponering. I så fall er konstant frysing og etterslep de symptomene som kommer. Dermed krever enheten din service.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil sjekke ut:

 • Slik løser du Samsung Galaxy Note 8 som holder på å fryse og halte etter en oppdatering (enkle trinn)
 • Slik løser du en Samsung Galaxy Note 8 som ikke gjenkjennes av en datamaskin [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy Note 8 ble helt død, slo seg av og vil ikke lade lenger [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre hvis Samsung Galaxy Note 8 lades sakte, men tømmer batteriet ganske raskt [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre med Samsung Galaxy Note8 som fortsetter å starte / starte på nytt [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre med Galaxy Note 8 som starter på nytt og slås av tilfeldig? [Feilsøkingsveiledning]