Slik løser du LG G7 ThinQ-batteriet raskt

# LG # G7ThinQ er en av de nyeste flaggskipmodellene som er tilgjengelige i markedet, og som ikke bare har en solid design, men som også har utmerkede funksjoner. Denne telefonen har en aluminiumsramme med Gorilla Glass 5 både foran og bak. Den har en 6,1-tommers QHD IPS LCD-skjerm mens den er under hetten en Snapdragon 845-prosessor med 6 GB RAM. Selv om dette er en solid telefon, kan det forekomme visse problemer som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle LG G7 ThinQ-batteriet tømmes raskt.

Hvis du eier en LG G7 ThinQ eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Slik løser du LG G7 ThinQ-batteriet raskt

Problem: Jeg så nettopp LG G7 ThinQ renne fra 20% til å slå seg av innen 5 minutter. Det har ikke gjort dette, jeg installerte en app i går kveld som jeg avinstallerte i løpet av et par timer, fordi det så ut til å tømme batteriet ganske raskt. Det er ikke oppført i appene mine lenger, men kan det fortsatt være noe igjen av det? I så fall hvordan sletter jeg det permanent? Jeg gikk gjennom det jeg tror er de riktige trinnene for å avinstallere appen ...

Løsning: LG G7 ThinQ er utstyrt med et 3000mAh batteri som skal gi det lang brukstid mellom lading. En enkelt fulladet oppladning av batteriet kan vanligvis gi 23 timers taletid eller 10 timers surfetid.

Start telefonen i sikkermodus

I ditt tilfelle opplever du et raskt batteridrift med 20% kapasitet, og du nevnte at dette problemet oppstod rett etter installasjon av en app. For å sjekke om en nedlastet app forårsaker dette problemet, bør du starte telefonen i sikkermodus. Når telefonen fungerer i denne modusen, er det bare de forhåndsinstallerte appene som kan kjøre. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan du finne ut hvilken app dette er og avinstallere det.

Avinstaller nedlastet app

For å avinstallere en nedlastet app fra telefonen, følg bare trinnene nedenfor.

 • Gå til Innstillinger - Apper og varsler - Appinfo fra startskjermen.
 • Velg riktig app.
 • Trykk på avinstaller.

Sikkerhetskopier telefondataene dine, og tilbakestill deretter fabrikken

Hvis batteriets tappeproblem fremdeles oppstår selv i sikkermodus, bør du fortsette med en tilbakestilling av fabrikken. Dette lar deg sjekke om problemet skyldes en programvarefeil. Bare sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du tilbakestiller.

 • Fra Hjem-skjermen, Innstillinger.
 • Trykk på fanen Generelt.
 • Trykk på Start på nytt og tilbakestill.
 • Trykk på Fabrikkinnstilling.
 • Trykk på avkrysningsruten for Slett SD-kort hvis ønskelig.
 • Trykk på RESET PHONE> Delete all> RESET

Du kan også tilbakestille fabrikken fra gjenopprettingsmodus.

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene.
 • Når LG-logoen vises, slipper du raskt og holder igjen på av / på-knappen mens du fortsetter å holde volum ned-knappen.
 • Når meldingen 'Slett alle brukerdata (inkludert LG- og operatørapper) og tilbakestill alle innstillinger' vises, bruker du Volum ned-knappen for å markere Ja.
 • Trykk på av / på-knappen for å tilbakestille enheten.

Når tilbakestillingen er fullført, må du ikke installere noen apper på telefonen ennå. Prøv å sjekke om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, kan dette allerede være et maskinvarerelatert problem. Det beste du kan gjøre akkurat nå er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.