Slik løser du problemet med LG G6 Plus med Black Screen of Death (enkle trinn)

Den svarte dødskjermen (BSoD) kan oppstå fra tid til annen, og du kan til og med møte den oftere enn du tror uavhengig av telefonen du bruker. Vi har lesere som eier LG G6 Plus som har klaget på enhetene som angivelig sluttet å svare. Noen sa at telefonene deres bare var slått av og ikke slår seg på mens andre sa at de bare fant enhetene sine med en svart skjerm om morgenen etter at de hadde ladet den over natten.

LG G6 + har faktisk noen imponerende maskinvarespesifikasjoner, så vi kan ikke bare peke fingeren mot at det er årsaken til at det har dette problemet. Saken er at det meste av tiden den svarte skjermen av død er et mindre firmwareproblem, og basert på vår erfaring, kan du fikse det på egenhånd uten hjelp fra en tekniker. Så i dette innlegget vil jeg dele med deg løsningen vi alltid har brukt for å fikse problemer som dette, så les videre for å lære mer.

Før du går videre, hvis du leter etter en løsning på et problem med telefonen din, kan du prøve å bla gjennom feilsøkingssidene våre for å se om vi støtter enheten din. Hvis telefonen din er i listen over støttede enheter, går du til feilsøkingssiden og ser etter lignende problemer. Bruk gjerne våre løsninger og løsninger. Ikke bekymre deg, det er gratis. Men hvis du fortsatt trenger hjelp, så fyll ut spørreskjemaet vårt for Android-spørsmål og trykk på Send for å kontakte oss.

Hvordan fikse LG G6 Plus med svart skjerm av dødsproblemet

En fastvare kan legge igjen et inntrykk av at telefonen din har noe alvorlig maskinvareproblem, men i virkeligheten er det bare et mindre problem i fastvaren. Men hvis du droppet telefonen på en hard overflate eller senket den i vann i lang tid, kan dette problemet skyldes fysisk eller flytende skade. Men forutsatt at problemet startet uten tilsynelatende grunn eller årsak, så er det du bør gjøre med det:

Første løsning: Prøv å gjøre tvungen omstart

Egentlig, hvis dette problemet faktisk skyldes et fastvarekrasj, er en tvungen omstart alt du trenger å gjøre for å fikse det. Hva den gjør er å oppdatere telefonens minne ved å simulere frakobling av batteriet. Hvis du er kjent med batterietrekkprosedyren vi gjør for telefoner med avtagbare batterier, er dette motstykket til det. Bortsett fra å simulere frakobling av batterier, lastes alle apper, tjenester og kjernefunksjoner på nytt. Slik gjør du det i LG G6 +:

 • Trykk og hold volum ned-knappen og av / på-knappen sammen i 5 sekunder eller mer.

Du ville vite om metoden fungerer fordi telefonen starter opp og det kan være slutten på problemet. Selv om enheten din ikke svarer, vil den svare på denne prosedyren fordi det er kablet å simulere frakobling av batteriet hvis kombinasjonen gjøres riktig. Så hvis telefonen ikke svarer i første forsøk, gjør du den samme prosedyren et par ganger til, ellers kan du prøve dette:

 1. Trykk og hold Volum ned-knappen og ikke la den gå.
 2. Nå holder du inne av / på-tasten mens du holder nede Volum ned-knappen.
 3. Hold begge tastene inne i 10 sekunder eller mer.
 4. Når logoen vises, slipper du begge tastene.

Når du gjør en kombinasjon som dette, bør du sørge for at du holder nede tastene i en gitt periode. Å trykke på av / på-tasten før noen andre taster vil ikke føre til det resultatet vi alltid ønsket. Å trykke Volum ned-knappen først før du trykker på Av / på-tasten har imidlertid en annen effekt, og det var det vi gjorde i den andre prosedyren. Hvis telefonen din fremdeles ikke vil svare på dette, kan du prøve neste løsning.

Andre løsning: Prøv å lade telefonen og prøv å tvinge den på nytt

Det er mulig at batteriet ble helt tømt, det er derfor telefonen din ikke lenger kan slå på. Når batteriet tømmes og telefonen ikke har nok tid til å lukke alle tjenester og slå av all maskinvaren, kan det føre til et systemkrasj, og det kan være grunnen til at telefonen din ikke svarer. For å løse dette, prøv dette trikset ...

 1. Koble laderen til et fungerende stikkontakt.
 2. Koble LG G6 Plus til laderen ved hjelp av den originale kabelen.
 3. La telefonen være koblet til laderen i omtrent ti minutter.
 4. Nå holder du nede strømknappen og volum opp-tasten samtidig i 10 sekunder.

Dette vil gi telefonen nok tid til å lade batteriet, på en eller annen måte. Men ikke koble den fra laderen når du prøver å gjøre tvungen omstart på nytt for å sikre at den har en stabil strømkilde.

Etter alt dette, og telefonen svarer fortsatt ikke eller har fortsatt en svart skjerm, kan problemet være med maskinvaren. Det er nå på tide å søke hjelp fra en tekniker ved å bringe telefonen tilbake til butikken eller til en butikk.

Jeg håper at løsningen vår vil fungere for deg. Hvis det er andre ting du vil dele med oss ​​angående dette problemet, legg igjen en kommentar nedenfor.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje vil sjekke ut:

 • Galaxy S9 vil ikke lade raskt, Adaptiv hurtiglading sluttet å fungere [feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre hvis Samsung Galaxy S9 lades veldig sakte [Feilsøkingsveiledning og ladetips]
 • Hva skal jeg gjøre med Samsung Galaxy S9 som ikke lades lenger?
 • Slik sparer du batteri på Samsung Galaxy S9 (tips om batterisparing)
 • Hvordan fikse en Samsung Galaxy S9 som plutselig gikk død og ikke vil slå på (enkle trinn)
 • Slik løser du en Galaxy S9 som slås av alene og ikke slår seg på igjen [feilsøkingsveiledning]