Samsung Galaxy Note 4 oppdateres ikke til Marshmallow-problemet og andre relaterte problemer

En av de beste tingene med å eie Android-enheter er at den får stadige programvareoppdateringer. #Samsung #Galaxy # Note4 for eksempel, som først ble utgitt på Android KitKat, er nå oppgradert til Android Marshmallow. Disse oppdateringene introduserer flere nye funksjoner til enheten som gjør at den fungerer bedre. Det er imidlertid tilfeller når telefonen allerede nektet å installere den med oppdateringen tilgjengelig. Dette er det vi tar sikte på å ta opp i dag når vi takler Galaxy Note 4 ikke oppdaterer til Marshmallow-problemet og andre relaterte problemer.

Samsung Galaxy Note 4

Hvis du eier en Samsung Galaxy Note 4 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

Merk 4 Oppdaterer ikke til Marshmallow

Problem: Telefonen min oppdateres ikke til marshmallow. Det står at telefonen min er oppdatert, sist installert 11/2015. Jeg kjøpte telefonen brukt i utmerket stand. Jeg trenger sannsynligvis et nytt batteri, det går fort ned når jeg bruker noen apper. Som fra 80% -32% når jeg bruker en enkel app eller et spill i 20 minutter. Jeg er også på Metro PCS, men telefonen min er en Tmobile og metro bruker Tmobile air service. Skruet opp fordi jeg heller ikke kan bruke Tmobile-appene i telefonen selv om jeg ikke kan slå noen av dem av / deaktivere .. Takk

Løsning: Den mest sannsynlige grunnen til at dette skjer er at telefonen ser etter oppdateringen på T-Mobile-serverne. Siden enheten nå kjører på MetroPCS, vil den ikke kunne få tilgang til T-Mobile-serverne. Dette er også den samme grunnen til at du ikke kan bruke de T-Mobile-spesifikke appene på enheten din. Den beste måten å håndtere dette problemet på er å sette inn et T-Mobile SIM-kort i telefonen og deretter gjøre oppgraderingen.

Du kan også prøve å bruke Kies eller Smart Switch for å se etter programvareoppdateringen. Dette gjøres ved å koble telefonen ved hjelp av en USB-ledning til en datamaskin med Kies eller Smart Switch i gang. Når telefonen din er oppdaget, vil du få en melding om en oppdatering som er tilgjengelig.

Hvis trinnene ovenfor ikke oppdaterer enheten, bør du vurdere å blinke den oppdaterte firmwaren til telefonen. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

Merknad 4 AT&T Ingen programvareoppdatering tilgjengelig

Problem: Note4 på at & t-nettverket vil ikke oppgradere etter 4.4.4. Kan ikke få mye sammenheng ved å bruke vr-hodesett, fordi operativsystemet er gammelt. Sier alltid at det ikke er noen oppdateringer, men jeg vet at det er en. Vennligst hjelp

Løsning: Det er flere grunner til at telefonen ikke får oppdateringen. Hvis telefonen din er rotfestet, får den ikke den offisielle oppdateringen fra AT&T. Hvis telefonen din kjører på en tilpasset programvare, får den heller ikke oppdateringen.

Hvis telefonen ikke er rotfestet eller kjører på en tilpasset programvare, men du ikke kan få oppdateringer, kan du prøve å sikkerhetskopiere telefondataene og deretter tilbakestille fabrikken. Når tilbakestillingen er gjort, kan du prøve å sjekke om du nå kan oppdatere telefonen.

Hvis ingen oppdateringer blir funnet med OTA-metoden, kan du prøve å koble telefonen ved hjelp av en USB-ledning til en datamaskin med Kies eller Smart Switch i gang. Bruk programvaren til å se etter tilgjengelige oppdateringer for telefonen din.

Hvis trinnene ovenfor ikke oppdaterer telefonprogramvaren, bør du vurdere å blinke telefonens fastvare. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

Merknad 4 Ingen marshmallow-oppdatering tilgjengelig

Problem: Mottatt varsel for oppdatering til 6.0 Marshmallow. Avvist som ikke var klar. Telefonen prøvde tilsynelatende å oppdatere driftsprogramvaren av seg selv. Fikk melding “Programvare ikke oppdatert til N910VVRU2CPD1. Mislyktes ”- deretter dato og“ Feilkode: 553 ”. Nå sier telefonen er oppdatert 5.1.1 uten oppdatering tilgjengelig. Ryddet systembuffer, appbuffer, slettede elementer for mer tilgjengelig minne, tok ut batteri, startet på nytt osv. Fremdeles får denne meldingen og ingen Marshmallow tilgjengelig. Kan ikke finne ut hvorfor. Takk for at du ga beskjed om hva det kan være.

Løsning: Dette problemet kan være forårsaket av en feil i telefonprogramvaren. Prøv å sikkerhetskopiere telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Når tilbakestillingen er gjort, sjekk først hvilken programvareversjon telefonen din kjører på. Hvis den fremdeles er på Lollipop, kan du se etter oppdateringen ved hjelp av OTA-metoden. Hvis ingen oppdatering er tilgjengelig, kobler du telefonen ved hjelp av en USB-ledning til en datamaskin der Kies eller Smart Switch er i gang. Når telefonen din er oppdaget av programvaren, vil du motta en melding om en oppdatering er tilgjengelig.

Merknad 4 Ikke svarer etter Marshmallow-oppdatering

Problem: Jeg hadde noen gode dager etter å ha installert Marshmallow på min 1,5 år gamle note 4, men den svarer nå ikke. Lås opp pin, tekstinngang, åpning av applikasjoner, svart skjerm, frysing, og under alle og noen av disse operasjonene, tilfeldige krasjer og nedleggelser. Blant dette gikk batteriet mitt fra 100% klokka 8 til 29% klokken 9, og ble deretter slått av 14% øyeblikk senere. Det er unødvendig å si at dette er et stort problem for en travel forretningstelefon. Jeg vil gjerne sette OS tilbake! Jeg har avinstallert mange apper, deaktivert dusinvis til. Akkurat nå skriver jeg dette, og det er greit. 5 minutter før jeg slet med en annen fryse for å prøve å låse den opp. Ønsk meg lykke til hvis ikke noe annet.

Løsning: Det ser ut til at dette problemet skyldes en eller annen form for data som er i konflikt med den nye programvareversjonen. Har du prøvd å sjekke om noen av appene dine har en oppdatering tilgjengelig? Siden telefonen kommer fra Lollipop, kan appene som er installert i telefonen din fortsatt optimaliseres for å fungere på Lollipop og ikke på Marshmallow. Åpne Google Play Store, og gå deretter til Mine apper-delen. Herfra vil du se en liste over apper som trenger oppdatering. Oppdater disse appene.

Hvis appene dine allerede er oppdatert og problemet fremdeles oppstår, fortsett med å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus. Hvis dette fortsatt ikke løser problemet, er det siste alternativet å sikkerhetskopiere telefondataene og tilbakestille fabrikken.

Merk 4 Slår seg ikke på etter marshmallow-oppdatering

Problem: Vi hadde operativsystemet oppgradert til marshmallow, men etter at vi hadde oppdatert det, hadde mobilen til slutt problemet med å ikke fullføre prosessen med å slå på. Hver gang jeg slår den på, viste den bare velkomstdelen, og den slås av og start på nytt automatisk og gjør den samme prosessen igjen. Telefonen min er samsung note 4, og dette problemet startet etter at jeg oppgraderte operativsystemet. Håper du kan hjelpe meg. thanx

Løsning: Har telefonen et microSD-kort installert? Hvis den har prøv å ta den ut, så slå på telefonen. Du bør også sjekke om telefonen din kan slå på i sikkermodus. Hvis telefonen starter i denne modusen, er det mulig at problemet skyldes en tredjepartsapp. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis telefonen ikke starter i sikkermodus, må du starte telefonen i gjenopprettingsmodus. Herfra må du tilbakestille fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine, så gjør dette bare hvis du har en sikkerhetskopi av dataene dine.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.