Slik løser du Galaxy S7-varslene dine som ikke fungerer som de skal etter Android Oreo-oppdateringen

Hei og velkommen til vår nye feilsøkingsartikkel for dagen. Dagens innlegg svarer på to saker om varslingsproblemer etter oppdatering av # GalaxyS7 til Android Oreo. Hovedspørsmålet som vi vil ta opp her, handler om hva du kan gjøre hvis varsler har blitt uberegnelige etter oppdatering av enheten.

Problem nr. 1: Galaxy S7 kan ikke bruke unik tilpasset ringetone for kontakter etter Android Oreo-oppdatering

S7 Unik tekstvarsling. Kontakten min som ofte sender tekstmeldinger til meg, har hver sin unike varslingslyd, så jeg vet umiddelbart hvem som sender SMS uten å se på S7-en. Etter den siste oppdateringen mistet jeg alle disse unike varslene. Før kunne jeg gå inn i hver kontakt, redigere og legge til en varslingslyd. Denne funksjonen er tapt. Evnen til å endre ringetone for en kontakt er fortsatt der, men ikke varsling. HJELP!!!! - Pas

Løsning: Hei Pas. Med den nylige Android Oreo-oppdateringen på Samsung-enheter, ble muligheten til å angi en tilpasset eller unik ringetone for en bestemt kontakt fjernet. Dette ser ut til å skje på Samsung-enheter, ettersom andre Android-telefoner som kjører på Oreo fremdeles tillater konfigurering av tilpasset ringetone for kontakter. Det er ikke noe ord fra Samsung hvorfor dette ble fjernet, men vi håper de legger til det igjen i nær fremtid.

Akkurat nå er den eneste effektive løsningen vi foreslår å bruke en tredjeparts tekstmeldingsapp som Android Messages, Textra, Pulse, etc. Det er mange meldingsapper du kan bruke gratis i Play Store, så det er opp til deg. For vårt eget forbruk bestemmer vi oss for å holde oss til den offisielle appen fra Google ved å bruke deres Android Messages-app. Vi kan bekrefte at du har muligheten til å legge til tilpasset ringetone for kontakter i denne appen, så prøv å sjekke den vår første.

Problem nr.2: Galaxy S7-varsler fungerer ikke som de skal etter Android Oreo-oppdateringen

Jeg har en Galaxy S7, og Samsung oppdaterte nettopp systemet til 8.0 Oreo. Jeg har vært gjennom alle konfigurasjoner i varslene, og jeg kan ikke lenger få varsler fra appene mine, som Facebook eller Twitter, som jeg gjorde før. Jeg får ikke meldinger og merker hvor jeg skal, og jeg får dem på steder der de ikke skal vises, uansett at jeg valgte ikke vises på låseskjermen i de nye varslingsinnstillingene mine! Og selv om den nye oppdateringen tilbyr et nytt varselantall som vises over appen for å varsle deg hvor mange varsler / meldinger jeg har, selv om det er satt til på i varslingsinnstillingene mine, vil det ikke lenger gjøre det. Og det gjorde det før denne oppdateringen! Denne nye oppdateringen har virkelig skrudd opp mange ting i telefoninnstillingene mine.Jeg har nøye og i detalj gått gjennom alle de nye oppdateringene i innstillingene, og jeg har innstillingene satt riktig i henhold til enheten, og jeg får fremdeles ikke merknadene mine som jeg burde, og jeg får ikke lenger tellemerket over appen som indikerer hvor mange nye meldinger jeg har. Er veldig frustrerende, og jeg gleder meg ikke lenger over telefonen! Kan du kaste lys over dette problemet eller tilby noen rettelser jeg kan gjøre for å lindre dette problemet? Takk skal du ha. - TTT..T.

Løsning: Vi er ikke helt sikre på hva du mener med å ikke få varsler hvor du skal, men hvis appvarsler ser ut til å være uberegnelige, kan det ikke skyldes Android Oreo. Mens vi merker at Samsung-enheter ikke lenger kan legge til tilpasset ringetone for bestemte kontakter som saken nevnt ovenfor, fungerer varsler generelt bra på Android Oreo. Det må være andre faktorer som får telefonvarslene til å oppføre seg slik det gjør nå. Nedenfor er de mulige løsningene du kan prøve:

Gå gjennom varslingsinnstillingene

Det er ingen større endringer i varslingsinnstillinger i Android Oreo bortsett fra den som er nevnt ovenfor, så uansett hvilke innstillinger du hadde med Android Nougat, burde overføres etter oppdateringen. Det var det som skjedde med vår egen Galaxy S7 edge som ble oppdatert til Oreo for noen dager siden. Alle varslingsinnstillinger samt tilpasninger via Zedge-appen endret seg ikke i det hele tatt etter oppdateringen. Hvis du justerte noen ting rett etter oppdateringen, er det på tide å sjekke dem igjen.

Tving omstart

Du kan tvinge omstart enheten for å oppdatere hele systemet. Mange feil blir vanligvis løst ved dette enkle trinnet, så husk å ikke hoppe over det. I ditt tilfelle anbefaler vi at du gjør en tvungen omstart for å simulere effekten av å koble fra batteriet fra systemet. Dette er trinnene for å gjøre det:

 1. Trykk og hold nede Power + Volume Down-knappene i omtrent 10 sekunder eller til enheten slår på. La flere sekunder før skjermbildet Maintenance Boot Mode vises.
 2. Velg Normal oppstart fra skjermbildet Maintenance Boot Mode. Du kan bruke volumknappene til å bla gjennom de tilgjengelige alternativene og nedre venstre knapp (under volumknappene) for å velge. Vent i opptil 90 sekunder til tilbakestillingen er fullført.

Tørk cachepartisjonen

Å tørke cachepartisjonen er et nødvendig feilsøkingstrinn i ditt tilfelle siden du nevnte at problemet oppstod etter en oppdatering. Det er alle mulige problemer som kan skje hvis en enhets systembuffer, som er lagret i cachepartisjonen, ble ødelagt etter en oppdatering. For å sjekke om du har et hurtigproblem, følg disse trinnene for å oppdatere hurtigbufferpartisjonen:

 1. Slå av telefonen.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 Edge vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde hjemme- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 8. Vent til telefonen er ferdig med å tørke cachepartisjonen. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.
 10. La telefonen gå og se etter problemet.

Observer i sikker modus

Selv om det er en sjanse for at telefonens cachepartisjon kan ha blitt ødelagt, er en annen mulig årsak til at varsler kanskje ikke fungerer som de skal, tredjepartsapper. Dårlige eller dårlig kodede apper kan forstyrre Android noen ganger og forårsake feil og feil. For å sjekke om en av appene dine er grunnen til at varsler har blitt uberegnelige, foreslår vi at du starter enheten i sikker modus, lar den kjøre og observerer.

Mens du kjører i sikker modus, får ingen tredjepartsapper tillatelse til å kjøre. Så varsler fungerer normalt i denne modusen, det er et tydelig tegn på at du har en dårlig app-situasjon. Det kan være en iskompatibel tredjepartsapp som ødelegger operativsystemet, eller en ondsinnet app manipulerer varslingsskjemaene på telefonen. Andre ganger kan ineffektiv koding føre til problemer, ettersom Android kanskje ikke kan fungere ordentlig med nevnte app.

Slik starter du Galaxy S7 i sikker modus:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.
 8. Åpne Facebook-appen og se hvordan den fungerer. For å vite om det er en forskjell, bruk Facebook-appen i noen timer.

For å identifisere hvilke av appene dine som forårsaker problemer, bør du starte telefonen tilbake i sikker modus og følge disse trinnene:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis S8 fortsatt er problematisk, gjenta trinn 1-4.

Fjern data fra BadgeProvider-appen

Når det gjelder varslingsproblemer, er en av de vanligste årsakene til at de eksisterer en BadgeProvider-app som ikke fungerer. Dette er en kjerne Android-app som håndterer varsler og andre lignende oppgaver i systemet. Noen ganger kan systemoppdateringer føre til noen feil som forårsaker at denne appen fungerer uregelmessig. Dette kan føre til varslingsproblemer på en enhet. For å sikre at BadgeProvider fungerer greit, kan du slette dataene. Slik gjør du det:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger øverst til høyre (trepunktsikon).
 4. Velg Vis systemapper.
 5. Finn og trykk på BadgeProvider-appen.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Fjern data-knappen.
 8. Start S7 på nytt og se etter problemet.

Fabrikkinnstilling

Hvis alt annet mislykkes, må du sørge for å tilbakestille enheten. Dette er den ultimate løsningen for alle feil som oppstår etter en systemoppdatering. Ikke bare returnerer det alle programvareinnstillinger til standardinnstillingene, men prosedyren blir også kvitt å utvikle feil mesteparten av tiden.

Slik tilbakestiller du enheten:

 1. Lag en sikkerhetskopi av filene dine.
 2. Slå av enheten.
 3. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 4. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk cache-partisjon'.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til 'ja' er uthevet, og trykk på av / på-knappen.
 8. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.