Løst Samsung Galaxy S8 Anropsvolum er lavt

#Samsung #Galaxy # S8 er den første flaggskiptelefonen til det sørkoreanske selskapet som bruker Infinity Display. Dette er i utgangspunktet en 5,8 tommers Super AMOLED-skjerm som opptar det meste av den fremre delen av telefonen, siden designet har veldig minimale rammer. Dette gjør telefonen flott for visning av forskjellige multimediainnhold. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S8 samtalevolum er lite problem og andre relaterte problemer.

S8 Anropsvolum er lavt

Problem: Etter en oppdatering som nylig er gjort, er volumet på innkommende anrop såååå lite, jeg kan knapt høre innringeren. Det høres ut som innringeren er langt borte. Samtalevolumet er allerede på maks. Jeg må bruke øretelefonen for å høre ordentlig. Telefonen min er ikke skadet fra et fall eller noe.

Løsning: Hvis samtalevolumet allerede er satt til sitt maksimale nivå, kan du fremdeles knapt høre samtalen, så bør du sjekke om dette skyldes programvarefeil. Noen ganger etter en programvareoppdatering dukker det opp noen problemer, hovedsakelig på grunn av gamle programvaredata som ikke er fjernet helt. Den beste måten å fjerne disse gamle programvaredataene fra telefonen din er ved å tilbakestille fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen.

Hvis problemet fortsatt oppstår etter tilbakestillingen, kan det være noe galt med telefonens interne høyttaler. Du må sjekke dette på et servicesenter.

S8 kan ikke bruke tredjepartsoppringingsapp

Problem: Hei. Jeg eier en Samsung Galaxy S8, og jeg har problemer med å bruke en tredjepartsoppringing (særlig en, inkludert andre). Det ser ut til at jeg ikke kan få oppringeren til å fungere når jeg mottar samtaler, siden den innebygde oppringeren vises hele tiden. Jeg kan til og med ikke ringe ved hjelp av oppringeren en (eller annen). jeg prøvde å ekskludere den innebygde oppringeren fra innstillingsmenyen og alltid gi rettigheter til tredjepartsoppringere uten resultater i det hele tatt. Hjelp meg. Takk på forhånd

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å angi standardoppringingsapp-applikasjonen på telefonen.

  • Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  • Trykk nå på Apper
  • Trykk deretter på tre prikker øverst til høyre for å åpne menyen
  • Trykk på Standardapper
  • Du vil se appene som er angitt som standard.
  • Endre Calling-appen til den tredjepartsappen du ønsker.

Hvis det samme problemet oppstår, anbefaler jeg at du tar sikkerhetskopi av telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, last ned den foretrukne oppringingsappen din fra Google Play Store, og angi den som standardanropsappen på telefonen.

S8-skjermen blir svart når du ringer

Problem: Når jeg ringer et nummer, blir skjermen svart og en automatisk skjermlås tennes. Et eksempel; når jeg ringer til telefonsvarer og dette problemet oppstår, ofte når jeg skyver skjermen for å låse opp, vil det føre til at skjermen blir mørk igjen, eller at lysbildelåsen ikke forblir åpen, men lukkes igjen og forhindrer meg i å skrive inn koden min for å få talemeldingene mine. Når jeg ringer regelmessig, må jeg skyve skjermen flere ganger før den blir avsluttet når jeg avslutter samtalen.

Løsning: Det du først vil gjøre i dette tilfellet, er å sjekke om en app du installerte forårsaker problemet. For å gjøre dette må du starte telefonen i sikkermodus. Når telefonen fungerer i denne modusen, er det bare de forhåndsinstallerte appene som kan kjøre. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det være forårsaket av en nedlastet app. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis problemet vedvarer i sikkermodus, fortsett med de ekstra trinnene som er oppført nedenfor.

  • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er dette mest sannsynlig forårsaket av en defekt maskinvarekomponent. Du må ta telefonen til et servicesenter og få sjekket om dette er tilfelle.

S8-samtale forbedret etter installasjon av programvareoppdatering

Problem: Takk for at du presenterer problemet mitt om samtaler som blir stille og samtaler som slipper. Samsung lanserte en programvareoppdatering som leste "Samtalestabilitet er forbedret". Telefonen fungerer perfekt de siste to dagene etter installasjonen av oppdateringen. For første gang på 50 dager kan jeg nå ringe uavbrutt. Dessverre er jeg ganske skuffet over måten Samsung håndterte dette på. De aksepterte aldri at det var noe problem fra slutten når det faktisk var et programvareproblem.

Løsning: Vi er glade for å høre at oppdateringen løste problemet ditt. I de fleste tilfeller vil telefonprodusenter frigjøre programvareoppdateringer til visse telefonmodeller for å løse spesifikke bekymringer.