5 beste Snapdragon 845-telefoner i 2020

Snapdragon 845 er her, og flere smarttelefonprodusenter har allerede gitt ut nye toppnivå flaggskipsenheter som bruker brikkesettet for å gi forbedret ytelse, bedre strømeffektivitet og forbedret bildebehandling.

Produkt Merke Navn Pris
Google Google Pixel 3 XL Sjekk pris på Amazon
LG LG V40 ThinQ Sjekk pris på Amazon
EN PLUS 6T OnePlus 6T Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Galaxy Note 9 Sjekk pris på Amazon
Xiaomi Xiaomi Pocophone F1 Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Google Pixel 3 XL

Googles siste og beste flaggskipsenhet kan ha samme bakkamera som Pixel 2, men det betyr ikke at det ikke er noen kameraforbedringer i år. Faktisk har Google introdusert tre helt nye kameramodi og massevis av mindre programvareforbedringer. Med Top Shot kan du ta flere bilder av motivet ditt og enkelt velge det beste. Night Sight gjør det mulig å ta detaljerte bilder om natten, selv uten bruk av smarttelefonens tofargede blits. Til slutt holder Motion Auto Focus motivet ditt i fokus når du spiller inn en video.

Google Pixel 3 XL har en 6,3-tommers P-OLED kapasitiv berøringsskjerm med en oppløsning på 1440 x 2960 piksler. Som så mange andre flaggskipsenheter i år, har skjermen et hakk øverst fra det fremovervendte kameraet. Skjermen er beskyttet med en plate av Corning Gorilla Glass 5, som sørger for utmerket bruddmotstand mens den fremdeles gir skademotstand, optisk klarhet og berøringsfølsomhet Gorilla Glass er kjent for. Google Pixel 3 XL har en USB 3.1 Type-C-kontakt med støtte for Power Delivery 2.0.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 er en nydelig storskjerm-smarttelefon som gir deg friheten til å jobbe hvor som helst med sin DeX-teknologi, som debuterte i 2017. I hovedsak gjør DeX det mulig for Samsung Galaxy Note 9 å levere en desktop-lignende bruker opplevelse ved å koble smarttelefonen til en skjerm eller TV med en USB-C til HDMI-adapter og kabel. Når de er koblet til, viser DeX et brukergrensesnitt som er veldig likt Windows, slik at du kan bruke apper, spille spill, skrive dokumenter, sende e-post eller surfe på nettet med et museklikk eller en nøkkel.

Så flott som DeX er, er det fortsatt bare en av mange funksjoner som gjør Samsung Galaxy Note 9 til en utmerket smarttelefon for strømbrukere. Den nye S Pen bruker Bluetooth Low Energy-teknologi for å la deg eksternt kontrollere kameraet, presentasjonene og appene dine uten å berøre smarttelefonen, og å skrive med det føles enda mer naturlig enn det gjorde før. Samsung Galaxy Note 9 har et intelligent kamera med dobbel blenderåpning som automatisk gjenkjenner motivet ditt og velger de mest passende innstillingene for deg. Selvfølgelig kan du alltid manuelt kontrollere alle viktige eksponeringsinnstillinger, inkludert ISO og fokus.

LG V40 ThinQ

LG V40 ThinQ er en smarttelefon med 5 kameraer som gir deg muligheten til å fange hvert øyeblikk fra flere forskjellige perspektiver med et enkelt trykk på lukkerknappen. Det er tre forskjellige linser på baksiden: standardvinkelobjektiv, super vidvinkelobjektiv og teleobjektiv. Bildene som er tatt av hvert objektiv kan i tillegg tilpasses rett inne i kameraappen, og du får også flere spesielle kameramoduser å leke med, inkludert cine shot, som lar deg velge og animere delene av bildet ditt som har bevegelse for å bringe stillheten bilder til livet.

I tillegg til det innovative kameraoppsettet, er LG V40 ThinQ også et multimedia-kraftverk med en Boombox-høyttaler som kan reprodusere selv de laveste frekvensene med nøyaktighet og trofasthet som vanligvis ikke forventes fra smarttelefoner. LG V40 ThinQ leveres med Google Assistant, slik at du kan be om veibeskrivelse og gjøre mange andre ting ved hjelp av stemmen din.

OnePlus 6T

OnePlus 6T har det minst distraherende kamerahakket av alle hakkede smarttelefoner på denne listen. Det er også den første smarttelefonen i USA som inkluderer en fingeravtrykkssensor på skjermen, slik at du kan låse opp opplåsingen med letthet. Smarttelefonens 6,41-tommers Optic AMOLED-skjerm har et skjerm-til-kropp-forhold på 86 prosent, og den viser farger med nøyaktigheten til en avansert skjerm.

På baksiden av OnePlus 6T er det to kamerasensorer, en med 16 MP-oppløsning og den andre med 20 MP-oppløsning. Rett under de to sensorene er det en to-tone blits for nattbilder. Begge sensorene har optisk bildestabilisering og støtter to nye kameramodi. Den første heter Nightscape, og formålet er å rydde opp gjenstander og eksponere høydepunkter for å hjelpe deg med å fange mer detaljerte bybilder etter solnedgang. Den andre modusen kalles Studiobelysning, og den bruker avansert ansikts- og kantdeteksjon for dynamisk å tone skygger og høydepunkter i motivets ansikt.

Xiaomi Pocophone F1

Hvis det ikke var for Xiaomi Pocophone F1, ville vi ikke tro at det er mulig å gi ut en smarttelefon med Snapdragon 845-brikkesettet for bare $ 300. Men Pocophone F1 er ekte, og tilbyr utrolig ytelse til en uslåelig pris. Med LiquidCool-teknologien kan du skyve Snapdragon 845-brikkesettet med krevende spill uten overoppheting, og 4000 mAh-batteriet lar deg spille lenge før du trenger å strekke deg etter laderen. Fordi Pocophone F1 støtter Quick Charge 3.0, kan du lade den opp til 80 prosent på bare 35 minutter.

Pocophone F1 har tre kameraer, med et 12 MP + 5 MP dobbeltkameraoppsett på baksiden og et enkelt 20 MP frontkamera for selfies. Xiaomi har forbedret standardkameraappen med kunstig intelligens, og den kan nå skille mellom 206 vanlige scener og automatisk justere eksponering, metning og utføre andre optimaliseringer. Det er bare forståelig at Xiaomi måtte spare penger et sted, noe som forklarer hvorfor smarttelefonen ikke er beskyttet mot støv og vann og ikke støtter NFC.

Produkt Merke Navn Pris
Google Google Pixel 3 XL Sjekk pris på Amazon
LG LG V40 ThinQ Sjekk pris på Amazon
EN PLUS 6T OnePlus 6T Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Galaxy Note 9 Sjekk pris på Amazon
Xiaomi Xiaomi Pocophone F1 Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.