Slik løser du problemet med teksting på Galaxy S9: sender ikke tekst til en kontakt

Hei og velkommen til vår nye # GalaxyS9 feilsøkingsartikkel. Dagens innlegg vil svare på noen sms-problemer vi har mottatt for denne enheten de siste dagene. Vi håper du vil finne løsningene våre nyttige.

Problem nr. 1: Slik løser du problemet med Galaxy S9-teksting: sender ikke tekst til en kontakt

S9 Kan ikke bare sende tekst til en kontakt ...! Jeg har nettopp oppgradert til S9 fra Iphone6s pluss for fem dager siden. Jeg kan ikke sende tekstmeldinger til et bestemt kontaktnummer. Jeg kan se motta meldinger fra kontakten på telefonen min, men når jeg trykker på meldingsikonet, vises ingenting. Når jeg prøver tekstmelding eller svarer på meldingen, henger meldingsskjermen på og ingen markør blinker, ingen tastatur, osv ... i utgangspunktet fullstendig telefon, bare frys opp. Jeg har til og med slettet kontakten og prøvd å sende den tekst mens den ikke ble lagret. Telefonen min lar meg ikke trykke sendeknappen for å sende tekst til det bestemte nummeret. Det er ikke engang på den blokkerte listen. Jeg ringte Samsung, og de sier ingenting galt med telefonens maskinvare. tilbringe nesten en time med teknisk support hos min operatørleverandør og ingen løsninger. Jeg har også sjekket vedkommendes telefon.Ingenting er blokkert på noen av telefonene. spesiell kontakt som det meste av tiden jeg har til å sende tekstmeldinger hver dag ... så rart ... nå er jeg helt avhengig av What's app only. eventuelle løsninger eller hjelp vil bli satt stor pris på.

Løsning: Det er en rekke viktige faktorer å vurdere i dette tilfellet. La oss diskutere hver av dem og hvordan vi kan adressere hver enkelt.

Deaktiver iMessage

Dette gjelder bare deg hvis du bare resirkulerte SIM-kortet ditt og brukte det på din nye Galaxy S9. Sørg for å avregistrere iMessage først, slik at du ikke har problemer med å sende og motta tekster til og fra iPhone-brukere. Følg denne lenken for å gjøre det.

Hvis du allerede har avregistrert iMessage, eller hvis personen du prøver å sende en melding til ikke bruker en iPhone, hopper du bare over dette feilsøkingstrinnet.

Fjern appdata for tekstmeldinger

Det kan være en feil i tekstmeldingsappen du bruker, så den neste gode tingen å gjøre er å fjerne dataene. Denne prosedyren vil tilbakestille meldingsappens innstillinger til standardinnstillingene og vil slette alle tekstmeldingene dine. Hvis du vil beholde dem, kan du prøve å sikkerhetskopiere dem på forhånd.

Det er to måter å sikkerhetskopiere tekstmeldingene dine ved hjelp av offisielle metoder. Den ene er via Samsung sky. Bare gå under Innstillinger> Skyer og kontoer> Sikkerhetskopier og gjenopprett> Sikkerhetskopier data . Den andre er ved å bruke Samsung Smart Switch.

Når du har kopiert tekstmeldingene dine trygt til skyen eller til Smart Switch, følger du trinnene nedenfor for å tømme dataene i tekstmeldingsappen din:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger øverst til høyre (trepunktsikon).
 4. Velg Vis systemapper.
 5. Finn og trykk på appen din.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Fjern data-knappen.
 8. Start S9 på nytt og se etter problemet.

Tilbakestill nettverksinnstillinger

Noen sms-problemer løses ved å tilbakestille nettverksinnstillingene til enheten. Forsikre deg om at du gjør dette før du hopper til neste feilsøkingstrinn. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 2. Trykk på Generell styring> Tilbakestill innstillinger.
 3. Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger.
 4. Hvis du har konfigurert en PIN-kode, skriver du den inn.
 5. Trykk på Tilbakestill innstillinger. Når du er ferdig, vises et bekreftelsesvindu.

Arbeid med transportøren din

Tekstproblemer diagnostiseres best av nettverksoperatøren, siden de har tilgang til informasjon relatert til kontoen, nettverket og enheten din. Som sluttbruker er det bare så mye du kan gjøre på slutten. Sørg for å jobbe videre med operatøren din for å identifisere hvor problemet kan ligge. Hvis telefonen kom fra dem, kan det være en feil i firmware- eller meldingsappen de ikke har forventet. Prøv å snakke med teknisk supportteam, slik at det kan opprettes en rapportbillett for problemet. Hvis dette er et kodeproblem, kan det ta litt tid å få en løsning. Det minste du kan gjøre er å rapportere problemet de kan bli gjort oppmerksom på.

Prøv en annen tekstmeldingsapp

Hvis du fremdeles ikke klarer å sende en tekst til den kontakten, anbefaler vi at du prøver en annen tekstmeldingsapp. Det er mange gratis meldingsapper i Google Play Store. Vi foreslår at du holder deg til offisielle fra anerkjente selskaper. Et godt eksempel er Googles Android-meldinger.

Problem nr.2: Galaxy S9-tekstmeldingsappen fortsetter å blinke når du sender, fortsetter å si ugyldig mottaker

Android-messenger-appen min begynner å bli kloodgy. Den erklærte "ugyldig mottaker" for nbrs I-tekst hver dag. Deretter “meldingen ikke sendt” uten grunn. Til slutt blinket det s / hv til appen ble lukket. Avinstallert. Installert på nytt. Svart / hvitt-blinkende. Installert annen app. Brukte den. Prøvde å installere Android Messenger på nytt. Intet hell. Drevet av og trukket batt. Ingen hjelp. Kjører det nåværende Android OS på Samsung s9. Sett for å hente oppdateringer. Veldig frustrerende. Pls peker på passende artikkel på nettstedet ditt, hvis noen. Er skjermblind nå .. Takk.

Løsning: Hvis S9 var i stand til å sende NBRS uten problemer før, og dette problemet først startet nylig, er det mulig at det skyldes et nettverksproblem (operatørsiden) eller enhetsfeil (app eller programvarefeil). For å se om problemet er løst på ditt nivå, følg disse forslagene nedenfor:

Gjenopprett tekstmeldingsappen til standardinnstillingene

Det kan være et problem med den nåværende tilstanden til tekstmeldingsappen din. Husk å tømme dataene ved å følge trinnene ovenfor (Problem nr. 1) for hvordan du tømmer appdata for tekstmeldinger.

Installer oppdateringer

Med oppdateringer mener vi oppdateringer for både alle apper og Android. Noen nettverksproblemer er forårsaket av dårlig koding, og den eneste måten å fikse dem på er gjennom oppdateringer. Hvis du av en eller annen grunn har holdt av app- og operativsystemoppdateringer, må du sørge for å installere dem nå.

Send i sikkermodus

Det er en sjanse for at en av appene dine kan forårsake problemet. For å se om du har et tredjepartsproblem, må du starte telefonen på nytt i sikker modus før du sender den igjen. I denne modusen blokkeres alle tredjepartsapper, slik at bare forhåndsinstallerte apper kan kjøres. Hvis S9 bare sender meldinger i sikker modus, er det et tegn på at du har et appproblem.

Her er trinnene for å starte telefonen i sikker modus:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.

Hvis du tror det er et appproblem, må du begrense de mulige årsakene. For å identifisere hvilke av appene dine som forårsaker problemer, bør du starte telefonen tilbake i sikker modus og følge disse trinnene:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis S9 fortsatt er problematisk, gjenta trinn 1-4.

Tilbakestill nettverksinnstillinger

Som nevnt ovenfor kan noen nettverksfeil også løses ved å gjøre dette enkle feilsøkingstrinnet. Se trinnene ovenfor om hvordan du gjør det.

Fabrikkinnstilling

Hvis alle forslagene ovenfor ikke hjelper i det hele tatt, bør du vurdere å tørke telefonen med tilbakestilling av fabrikken. Dette vil hjelpe deg med å fortelle om problemet skyldes en operativsystemfeil. Husk å sikkerhetskopiere viktige brukerdata før du tørker av telefonen. Hvis du ikke bruker skytjenester for å sikkerhetskopiere filene dine, foreslår vi at du prøver Samsung Smart Switch. Dette vil tillate deg å lage et bilde av telefonen din. Hvis du ikke har hørt om Smart Switch før, må du besøke denne siden: Hvordan lage sikkerhetskopi fra Samsung-enhet til datamaskinen din via Smart Switch.

Slik tilbakestiller du S9 til fabrikken:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 8. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Kontakt nettoperatøren

Ettersom dette problemet involverer operatørens nettverk, er din siste utvei å jobbe med dem. Sørg for å oppgi all nødvendig informasjon, for eksempel når nøyaktig det startet, tingene du la til på enheten, endres så langt som innstillinger, ting du gjorde annerledes før problemet oppstod, blant andre. Dette er viktige detaljer for enhver part som vil feilsøke problemet.

Problem nr.3: Slik løser du problemet med Galaxy S9-gruppetekstmeldinger

Galaxy S9 har problemer med gruppetekstmeldinger i omtrent 30 dager nå. Jeg bruker standardmeldingsappen.

 1. Alle kontaktene mine mottar individuell tekst jeg sender. En kontakt mottar dem imidlertid timer senere enn den faktiske sendetiden.
 2. Når jeg svarer i en gruppetekst (spiller ingen rolle om jeg er skaperen av gruppeteksten eller bare svarer på en gruppetekst jeg har mottatt), mottar noen av medlemmene teksten min, og andre ser absolutt ingenting og mottar ingen . Imidlertid ser jeg alle andre svare på gruppen.
 3. Jeg har kontakter som bruker Android og iphone, og som bruker flere operatører. Problemet ser ikke ut til å være telefontype eller operatørspesifikt. Noen Android-brukere mottar gruppeteksten min, og andre ikke. Det samme med iPhone og bærere som noen gjør og andre ikke. Enhver hjelp vil bli satt stor pris på.

Løsning: Når det gjelder gruppetekstmeldinger, er det en viktig ting å huske: så lenge meldingen er fjernet fra senderenheten, må problemet ligge et annet sted. Det er med andre ord ikke noe problem på telefonen din i det hele tatt. For din første bekymring må problemet være i nettverket ditt, i mottakerens nettverk eller i mottakerens telefon.

Gruppemeldinger som involverer flere operatører og plattformer (som iOS), problemer kan noen ganger oppstå på grunn av manglende støtte eller inkompatibilitet. Vi kan forsikre deg om at det ikke er noe enhetsproblem på slutten. Prøv å snakke med transportøren din slik at de kan gi deg råd om hva du skal gjøre i dette tilfellet.