Slik løser du LG G6 Plus som ikke vil slå på (enkle trinn)

LG G6 Plus er i utgangspunktet den største broren til selskapets flaggskip, og den har virkelig imponerende maskinvarespesifikasjoner, men akkurat som alle andre smarttelefoner i markedet i dag, er den ikke fri for feil og problemer. Blant de vanligste problemene som eiere har opplevd, har noe å gjøre med telefonens mulighet til å slå på eller starte opp. Mange har rapportert at de fant ut at enhetene har en svart skjerm og ikke vil slå på eller svare. Denne typen problemer kan være et veldig lite fastvareproblem, eller det kan være et alvorlig maskinvareproblem.

I dette innlegget vil jeg gå gjennom feilsøking på LG G6 Plus som ikke lenger slås på. Jeg vil dele med deg løsningen som vi alltid har brukt for å effektivt løse dette problemet og få telefonen til å svare igjen. Det er ikke første gang vi støter på dette problemet, så vi vet allerede en ting eller to som kan hjelpe deg med å fikse det. Så fortsett å lese, da denne artikkelen kan hjelpe deg på en eller annen måte.

Før du går videre, hvis du har andre bekymringer med telefonen din, må du sørge for at du besøker LG G6 feilsøkingsside der vi lister opp alle problemene vi adresserer hver uke. Finn problemer som er like eller relaterte til deg, og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, eller hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet vårt for Android.

Hvordan fikse LG G6 Plus som ikke lenger starter opp

Dette problemet kan virke som et veldig alvorlig maskinvareproblem, men mesteparten av tiden, basert på erfaring, er det bare en veldig liten firmware-relatert feil eller problem. Det skyldes ofte en firmwarekrasj der enheten ikke reagerer og mesteparten av tiden har en svart skjerm. Det er også tider når telefonen sitter fast på en skjerm og viser tegn til at den er slått på. Her er hva du bør gjøre hvis telefonen har en svart skjerm og ikke slås på ...

Første løsning: Tvunget omstart

Dette er den mest effektive metoden for å adressere en firmwarekrasj forutsatt at det virkelig er problemet med telefonen din. Faktisk kan dette være det eneste du trenger å gjøre for å få enheten til å svare igjen. Hvis du er kjent med fremgangsmåten til å trekke batterier, gjør vi ofte med telefoner med avtagbare batterier. Dette tilsvarer bare at vi gjør dette mot telefoner med ikke-flyttbare batterier.

 • Trykk og hold volum ned-knappen og av / på-knappen samtidig i 10 sekunder eller mer.

LG G6 Plus kan starte på nytt normalt etter å ha gjort dette, men hvis ikke, prøv å gjøre det et par ganger for å sikre at du gjør det riktig. Eller du kan også prøve dette ...

 1. Trykk og hold volum ned-knappen først, og ikke slipp den.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen mens du holder nede volum ned-knappen.
 3. Hold begge tastene nede i 10 sekunder eller så.

Dette er i utgangspunktet det samme som den første prosedyren, bare at vi sørger for at du trykker og holder nede volum ned-knappen før du gjør det til av / på-tasten fordi det å gjøre ellers ikke gir deg lignende resultat. Etter å ha gjort dette, og LG G6 Plus ikke fortsatt slås på, fortsett til neste løsning.

Andre løsning: Prøv å lade telefonen og gjør Tvungen omstart på nytt

Hvis telefonen din fortsatt ikke svarer, selv etter at du har utført den andre prosedyren, er det mulig at batteriet ble helt tømt. Hvis batteriet har blitt tømt helt, er det en sjanse for at fastvaren også krasjet da juice gikk tom fordi maskinvarekomponenter så vel som systemet kunne slå seg av ordentlig. Hvis et fastvarekrasj vil føre til en telefon som ikke svarer, og selv om tvungen omstart kan få telefonen til å svare igjen, hvis det ikke er nok batteri igjen til å slå på enheten, vil du fortsatt ha en enhet som ikke svarer. Så i denne delen vil jeg at du skal gjøre følgende:

 1. Koble laderen til et fungerende stikkontakt. Det er viktig at du bruker den kablede laderen til denne prosedyren.
 2. Bruk den originale strøm- / datakabelen til å koble enheten til laderen.
 3. Nå, uansett om enheten viser ladeskiltene eller ikke, la telefonen være koblet til laderen i minst 10 minutter.
 4. Deretter trykker du på og holder nede volum ned-knappen først og ikke lar den gå.
 5. Nå holder du inne av / på-tasten mens du holder nede volum ned-knappen.
 6. Hold begge tastene nede i 10 sekunder eller mer mens telefonen fremdeles er koblet til laderen.

Hvis problemet ikke er med maskinvaren, skal telefonen din fungere ordentlig nå. Men etter å ha gjort disse tingene og telefonen fortsetter å ikke svare, er det på tide å ta enheten til servicesenteret.

Jeg håper du ikke trenger å gå til en butikk for å få telefonen til å svare igjen, men hvis enheten fremdeles ikke svarer etter alle disse, har du ikke noe annet valg.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil sjekke ut:

 • Hvordan fikse LG G6 som ikke slås på [Feilsøkingsveiledning]
 • LG G6 tekstmeldinger tar alltid for å sende problemer og andre relaterte problemer
 • Slik løser du LG G6 med et flimrende skjermproblem [Feilsøkingsveiledning]
 • LG G6 har dessverre stoppet problemet og andre relaterte problemer
 • LG G6-skjermen er flimrende problem og andre relaterte problemer
 • LG G6 slår seg ikke på etter programvareoppdateringsproblemer og andre relaterte problemer